hvordan å gå ned i vekt: enkelt, logisk, lett å følge tilnærming

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-01-18
Vekttap trenger ikke å være smertefull. Faktisk kan det være en flott reise for deg, akkurat som det var for meg. Jeg gjorde alle de vanligste feilene å prøve forskjellige dietter. Til slutt, tilpasset jeg en sunn fornuft tilnærming som som fungerte fantastisk. Les videre, en tynnere /sunnere deg er like rundt hjørnet

Du trenger:. .
En optimistisk holdning
Et ønske om å forbedre deg selv.
Behovet for å gjenvinne god helse.


en.
Aksepter at det er ingen "magic bullet" eller "gratis lunch" når det kommer til å miste vekt og få i bedre form. Som mest meningsfylte i livet, får du ut av dette hva du putter i den. Bestem deg nå som det er på tide å forandre ditt liv og at fiasko er ikke et alternativ.
To.
Lag en liste over næringsrike måltider som du trives og at du ville bli lykkelig forbruker på regelmessig. Lag en tilsvarende liste over sunn snacks (se tips nedenfor for ideer) som skal nytes mellom måltidene. Vurder maten du kanskje aldri har prøvd i det siste. For eksempel har jeg en # for lite fett blåbær yoghurt hver dag selv om bare et år siden jeg aldri hadde prøvd en. Slike matvarer er deilig, næringsrik og mettende.
Tre.
Følg samme forbruksmønsteret dag etter dag, uke etter uke. Du kan erstatte mat inn i mønstre for å holde ting interessante, bare prøve å holde samme ernæring verdiene. Spis omtrent like store porsjoner hver gang-Konsistens er nøkkelen. For eksempel inneholder en typisk dag for meg:
2 eggerøre eller protein smoothie til frokost (link til smoothie hvordan gjør knyttet til denne artikkelen)
1 6 unse fettfattig yoghurt ved 10 am og 14:00
En næringsrik middag bestående av sunn mat jeg liker.
en sunn snack ved sengetid-ofte jeg har en annen protein smoothie eller en kopp lav fett cottage cheese eller kanskje litt melk /sukker over friske bær
Vi har pizza til middag en gang. uke-hver gang jeg har nøyaktig samme # i skiver, som jeg har lært er det # jeg kan ha gitt mengden av kalorier min nåværende øvelsen mønster tillater
Dette er bare et eksempel, du. kan bruke denne modellen og tilpasse den til ditt eget liv. Igjen, må du være konsekvent dag etter dag, uke etter uke. Det er denne utholdenheten som lar deg gjøre små justeringer som få ønsket resultat.
fire.
Komme i form . . . . dette er mye enklere enn det kan høres. Start små og langsomme, jobbe deg opp veldig gradvis. Jeg begynte med å bare ta 5 min turer i løpet av min middag lunsjpausen. Snart var jeg opp til 10 minutter, og nå jeg går hele lunsjen, stabler opp en heidundrende 17 miles per uke uten sanntid kostnader for meg.
En annen idé, ved parkering hvor som helst, ta en parkeringsplass spot lenger unna enn du normalt ville så alle disse ekstra skritt legge opp over tid.
Se etter andre muligheter å dra nytte av ellers "død tid. "For eksempel, hvis du skal se en film, hvorfor ikke gjøre litt trening på samme tid? Jeg har slått ut utallige situps /pushups /etc mens du ser uendelige mengder tv. Med tankene opptatt av å følge handlingen, kan du ofte glemmer at du brenner kalorier samtidig.
Når du finner måter å inkorporere litt mosjon i ditt daglige liv, prøv å gjøre på omtrent samme mengde hver dag, hver uke og så videre. Som med kaloriinntaket, kan vi gjøre små justeringer for å dette over tid for å møte våre mål.
5
Final tanker:.
* Hvis du har funnet denne artikkelen nyttig, kan du vurdere den tilsvarende:)

Tips og advarsler


 • Ikke bli frustrert:. vekten fikk ikke satt på i et par uker, og det vil ta en langsom, sunn tilnærming å få den av
 • Menneskekroppen håndterer mange små måltider (beskrevet ovenfor) mye bedre enn å faste og da forbruker store mengder mat (tenk hvor ofte vi gjør dette). Altfor ofte vi sulte oss i timevis, bare til overstadig når vi endelig gi inn i våre cravings. Denne tilnærmingen overworks våre bukspyttkjertelen som det må gå fra å være inaktiv til å produsere store mengder insulin for å behandle sukker i maten vår. Denne "resten" til "sprint" tilnærming kan føre til diabetes over tid.
 • Aldri gå til sengs sulten, kan dette ikke overdrives. Sunn snacks ved sengetid (og gjennom hele dagen) minne kroppen din at det er ingen mangel på mat, og i så mye, det er liten grunn til å trenge lagret fett
 • Sunn snacks forslag:. Frukt (epler, appelsiner, grapefrukt), rosiner, friske bær, lite fett meieriprodukter slik som yoghurt, melk, cottage cheese, tørket kirsebær.
 • Som med all trening, se din generelle lege først hvis du mener gå ville være en angre fysisk belastning for deg.
 • Hvis du er fysisk sulten etter at du har avgjort inn daglig mønstre, du er ikke avstanden dine små måltider riktig. Du bør bo noe "full" følelse hele tiden når du plasserer forbruket jevnt.


 • Previous:nothing Next:hvordan du styrer nikotin oppfordrer

  Relaterte artikler


 • hvorfor drikker bygg vann?
 • hvordan du bruker den raskeste måten å miste vekt
 • årsaker til høyt kalium
 • 1700 kaloriinntak
 • bør jeg ta kaliumtilskudd?
 • hva du skal spise daglig for å holde passe og sunt
 • måter å miste magen fett
 • hvordan gjøre det perfekte poop
 • hvordan å slå Hetebølgen
 • sunn slanking informasjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com