hvordan å stoppe snacking og ned i vekt

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-12-24
Vi prøver å spise sunt, og spise riktig mat til hovedsiden dietter, men snack cravings kan ødelegge selv den mest fornuftige dieter. Cravings for små snacks hele dagen kan blokkere veien til suksess på vekttap reisen. Snacks kan også pakke på pounds uten at du selv å realisere den. Hvorfor? Fordi de fleste snacks er høy i kalorier og lavt i noen næringsverdi. Dessuten har de ikke helt gjøre deg full-sitter du igjen ønsker flere som kan få deg til å over-snack eller over spise ved neste måltid. Her er noen tips og triks for å unngå snacking og markedsføre vekttap

Du trenger:!.
Besluttsomhet
motivasjon.


en.
For det første er det første du må gjøre for å stoppe snacking å bli kvitt og hjem av ikke-velkommen snacks. Noen gang hørt uttrykket, "Outta Sight, Outta Mind"? Det er så sant. Så, samle all usunn snacks rundt i huset, kontor, og bil og kaste dem eller gi dem noen andre.
To.
Etter at du har blitt kvitt all usunn snacks, erstatte dem med SUNN snacks. Carrot pinner, grønnsaker, cottage cheese, fettfattig ost pinner, frisk frukt, hvete Thins, og andre småting gjør alt GREAT snacks.
Når du er shopping rundt for snack matvarer-sjekk mat etiketter. Sjekk for 4 ting: kalorier, fett, natrium, og ernæringsmessige verdier. For sunn snacks kaloriene bør ikke være mer enn 250, bør fettet ikke være mer enn 2 eller 3 gram, natrium bør være svært lav, og den bør ha noen form for ernæring og vitaminer.
tre.
Alright, nå har du byttet all junk food for sunn mat. Hva blir det neste? Forbered deg selv! Hvis ledet til å jobbe, pakke opp din sunne snacks og ikke ta penger eller endre med å kjøpe snacks på jobben. Dette vil, vil du bare kunne velge snacks du hadde med deg.
Fire.
Det er en god idé å planlegge måltidene dine et hode av tid, spesielt hvis du jobber mye . På denne måten vil du holde ut et mål for deg selv å ikke spise usunne valg, og du vil tro før du plukker opp som candy bar.
Fem.
En annen god måte å unngå småspising er å drikke vann når du føler du vil ha en matbit. Mange ganger, du lei, sliten, eller bare dehydrert noe som kan gjøre at du føler at du trenger mat når alt du trenger er et par slurker med vann. Hvis du ikke kan ha et fullt glass av is-knaske på is for en stund. Det gjør det samme trikset, bare du faktisk tygge det.
6.
Du bør alltid ha noe sukker tyggegummi tilgjengelige på hånden med deg uansett hvor du går. Hvis du føler en matbit craving kommer på-tygge på sukkerfri tyggegummi. Det har smak, ikke kalorier og kan oppta tankene dine lenge nok til å jage cravings unna.
7.
Den verste tiden for snacks er på natten. Lag en grense på når du vil stoppe spiser mat for natten. Den beste tiden å slutte å spise for dagen er rundt 20:00. Ikke la deg selv noen snacks etter at cut-off tid. Hvis du er en mid-natt Muncher -. Holde en tilførsel av sunn snacks på hånden klar for din munchies
8
Unngå alkohol. . Cocktail tid kan være avslappende, men er full av tomme kalorier. Ikke bare vil det pakke på ekstra vekt, men det kan gjøre deg sulten igjen for natten etter måltidet. The alkohol i drinker noen ganger gjør at kroppen tror den trenger mer for å behandle alkohol.
Spar cocktail natt for i helgene ONLY!


Previous:nothing Next:hvordan planlegge en acid reflux sykdom kosthold

Relaterte artikler


 • alkalisk diett plan
 • hva vitamin kan du ta for sunt hår?
 • Atkins diett bivirkninger
 • hvordan man skal forebygge skjørbuk
 • Hva er fordelene med yoghurt whey?
 • 15 måter å spise sunt
 • måter å spise sunt og billig
 • 2000 calorie måltid guide
 • ernæringsmessige verdien av druer
 • 1300 calorie måltid plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com