hvor å miste vekt i tretti dager

hvor å miste vekt i tretti dager

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-12-18
Hver dag, forbrenner kroppen kalorier som energi til grunnleggende kroppslige funksjoner som pusting, reparasjon og fordøyelsen. Kjernen består vekttap med å implementere en veldig enkel ligning: spiser færre kalorier enn kroppen bruker for energi hver dag. Ifølge Aim For en sunn vekt av US Department of Health and Human Services, en daglig reduksjon på 500 til 1000 kalorier vil resultere i et ukentlig vekttap på 1 eller 2 pounds. En konsekvent endring i spise-og mosjonsvaner i løpet av 30 dager kan føre til en sunn vekttap.

Du trenger:
Vann
. Øvelse.
Naturlig mat.


en.
Gjøre regnestykket. Bruk en kaloriteller for å finne ut hvor mange kalorier du forbrenner hver dag og hvor mange kalorier du trenger å redusere å miste vekt. Skriv inn i din vekt og ditt normale aktivitetsnivå for å finne ut din nåværende kaloriforbruk.
To.
Cut flytende kalorier. Øyeblikkelig reduserer det daglige inntaket av kalorier ved å kutte ned på all drikke annet enn vann. Juice, brus og alkohol bør unngås så mye som mulig i løpet av et vekttap program.
tre.
Eliminer bearbeidet mat. Rask mat, pakket snack mat, og mange praktiske elementer i dagligvarebutikker kan inneholde flere kjemikalier, kalorier, fett og sukker enn mat laget fra grunnen, noe som kan gjøre miste vekt vanskelig. For de neste 30 dagene, styre klar av prepackaged bekvemmelighet mat og lage mat selv. Selv om du unne deg noe sånt som cookies eller lasagne, styre hvor mye kalorier og kjemikalier i retten ved å gjøre det selv ved hjelp av naturlige ingredienser.
Fire.
Flytt mer. Finn en måte å inkludere mer trening i livet ditt hver dag. Øvelse trenger ikke å være komplisert og forferdelige. Velg noe du liker å gjøre og gjøre det på en jevnlig basis. Dette kan være noe så enkelt som å gå en halv time, eller svømming, sykling eller ta en dans. Trening kan også komme i form av en sport eller team aktivitet, for eksempel golf, basketball eller volleyball. Du kan også brenne ekstra kalorier ved å rense huset ditt, ta trappen istedenfor rulletrappen, eller spille med barna, eller et kjæledyr.
fem.
Watch porsjoner. Uansett hvor sunt og kjemisk fri menyen din kan være, vekttap kan bli hindret ved å spise for mange kalorier. Vær svært oppmerksom på porsjonsstørrelser av maten du spiser for å være sikker på at du kun bruker én porsjon til hvert måltid. Å bli vant til å spise riktig porsjoner, investere i et sett av måle kopper og skjeer med det formål å måle alt du spiser. For å få et nøyaktig bilde av hvor mye mat du spiser, ta dine måltider i en kalori tracker.
6.
Bygg mer muskler. Mengden av muskelmasse i kroppen din kan bidra til å øke stoffskiftet, noe som betyr at kroppen din vil brenne flere kalorier i løpet av hver dag. Øk din muskelmasse ved å gjøre muskel bygging øvelser som bidrar til å øke muskel, som løfte vekter eller trene med motstand band.

Tips og advarsler


 • Hvis du får av sporet for et måltid eller en dag, ikke gi opp. Husk at du sannsynligvis ikke opp i vekt over natten, så du vil ikke miste det over natten. Overvekt kryper opp i løpet av tiden i form av en morgen smultring, en ettermiddag pose chips eller mange dager uten trening økt. Stadig nekte dårlige valg på regelmessig basis og velge å få tid til trening i perioder når du vanligvis sitte stille, du gjør endringer som vil føre til vekttap dersom du være konsekvent og hold med den nye planen.
 • Ikke sulte deg selv. Over tid kan ekstremt lav-kalori diett har en negativ effekt på stoffskiftet, slik at den sakte og gjør vekttap vanskeligere.


 • Previous:nothing Next:1100 kaloriinntak

  Relaterte artikler


 • tips på master rens kosthold
 • kosthold for å lindre gikt
 • slanking tips for personer som bruker phentermine
 • hva vitaminer gjør håret trenger?
 • er krystall lys dårlig for deg?
 • hvordan brenne kalorier for å gå ned i vekt
 • sunt kosthold for unge idrettsutøvere
 • hva er i endothil cr?
 • hvordan å gå ned i vekt ved å bytte til diett brus
 • kilder til ren glukose
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com