sunne måltider lunsjtid

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-10
Velge sunn lunsj måltider vil ikke bare gi energi til ettermiddagen, men vil bidra til en generell sunnere deg. Spise riktig til lunsj er enkelt hvis du følger grunnleggende ernæringsmessig sunn fornuft. Velge matvarer fra ulike matvaregrupper-protein, hele korn, meieriprodukter, frukt og grønnsaker-vil sørge for at lunsjen er et sunt og balansert en

Sunn Lunsj Choices

Velg ernæring-pakket mat for middag. Slike fullkornprodukter som hel hvete brød, mais tortillas, havre hjernen muffins eller hele korn crackere legge fiber og ernæring til lunsjen. For protein, omfatter slike magert kjøtt som kylling bryst eller kalkun, magert storfekjøtt eller svinekjøtt, sjømat og egg. Hold melkeprodukter med lite fett. Legg vekt på frukt og grønnsaker, som epler, appelsiner, bananer, baby gulrøtter, skiver agurk og paprika. Salater er et godt valg for en sunn lunsj måltid.

Ting å unngå

Unngå fettrikt kjøtt som pølser, pølser og kjøttpålegg. Frityrstekt mat som pommes frites, stekt kylling, chips og stekt fisk fileter bør også unngås. Mat laget med raffinert mel ingredienser, som for eksempel hvitt brød, mel tortillas og cookies, legge tomme kalorier. Gjøre valg som er lav i mettet fett, transfett, natrium, kolesterol og sukker. Holdes vekk fra slike høyt sukker matvarer som brus, saft og godteri.

Eating Out

Ved å spise lunsj på en restaurant, velge elementer fra menyen som er dampet, grillet eller broiled. Disse inkluderer grillet kylling eller laks, en forrett salat, eller en sandwich laget med lav-fett kjøtt, hele korn brød og grønnsaker. Unngå sauterte forretter som er typisk dynket i smør, olje eller krem sauser. Be om å ha høy-fett salatdressing på siden slik at du kan velge hvor mye dressing som brukes. Vann er en sunn drikke valget.

Packing Internett for Kids

Pakking en sunn lunsj for barn er enkel. Kjøp en isolert lunsj bag for barnet, og fyll den med morsomme og velsmakende mat valg. Har barna hjelpe deg å velge sin favoritt mat mens dagligvarer shopping. Sunn lunsj ideer for barn omfatter hele korn brødet som spres med peanøttsmør og toppet med banan skiver, en bønne og ost burrito, lite fett meieriprodukter som for eksempel streng ost eller yoghurt kombinert med frukt, hardkokte egg, skiver grønnsaker eller frukt i liten snack baggies, og leftover suppe eller chili holdes varmt i termosen.


Previous:nothing Next:mat som inneholder vitamin b komplekse

Relaterte artikler


 • gode måltider for vekttap
 • bodybuilding: diett for dem som gjør kvelden treningsøkter
 • gode dietter for tenåringsjenter
 • hvordan du bruker den raskeste måten å miste vekt
 • fettforbrenning diett som vil holde metabolismen høy
 • hvordan å miste overflødig vekt uten å bruke slankepiller
 • hvordan man kan kjøpe ren sørafrikanske hoodia gordonii
 • å skape en sunn spising måltid plan
 • hvorfor drikker protein shakes?
 • hvordan du starter over på South Beach Diet etter å ha spist sukker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com