naturlige måter å detox kroppen din

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-11-05
Når begynner en detox program det er lurt å forstå en grunnleggende sannhet: Kroppen din allerede har sine egne selvrensende mekanismer og metoder for avgiftning. Holde disse systemene i god stand er den beste måten å sikre at kroppen ikke beholde giftstoffer. Eliminere usunne vaner og fôring kroppen rikelig med friskt vann og hele matvarer er den beste naturlige måten å holde den ren

Svette

Svette er en av kroppens mest effektive, naturlige metoder for å slippe giftstoffer. Svette hjelper kroppen å skille salt, narkotika og andre giftstoffer gjennom porene i huden. Så lenge kroppen din blir levert med nok vann, er svetting sunt. Du kan oppnå sunne svetter i badstue eller damprom, eller gjennom kraftig mosjon. Drikk rikelig med vann når du er svett og tillate deg selv en periode med hvile før du gjenopptar vanlige aktiviteter.
redusere din eksponering for kjemikalier bør bli en prioritet. Tenk på alle kjemikaliene du bruker i dagliglivet og fjerne de du ikke trenger. Organisk og kjemisk fri alternativer er tilgjengelig for mange ulike husholdningsformål, som rengjøring eller vask. Også vurdere å bruke skjønnhetsprodukter som er fri for kjemikalier, som huden absorberer mye av det som brukes på det.

Fu00F4r Justeringer

Eliminer bearbeidet mat og raffinert sukker fra kostholdet ditt. Mat som er pakket og bearbeidet inneholder tilsetningsstoffer og kjemikalier som ikke nyter godt kroppen din. Unngå kosttilskudd påkjenninger, som alkohol og kaffe.
Spise hele matvarer som er rene, naturlige og fri for kjemikalier er et bedre valg for kroppen din, spesielt mens avgifte. Hele matvarer inneholder bare en eller to ingredienser. Eksempler er nøtter, friske frukter og grønnsaker, økologisk peanøttsmør og fersk fisk.
I sin bok, "Natural Health, naturmedisin," Dr. Andrew Weil foreslår å utføre en juice raskt for en par dager hjelpemiddel intern rensing. Han foreslår å spise annet enn frisk frukt og vann i to dager, deretter to dager med bare frukt juice og vann. I løpet av denne raske, foreslår han tar pulverisert psyllium frø husks å "gi tarmen nok av bulk. " Rør 1 ss psyllium frø husk inn i et høyt glass vann og drikk. Følg med et glass rent, friskt vann.

Bruk Herbal Supplements

drikke urtete, som grønn, hvit, Senna eller detox te, hjelper med rensing. Bruk urter som melk tistel, løvetann eller Burdock root for å oppveie effekten av alkohol på leveren. Tar acidophilus tilskudd gir tarmen med "gode bakterier" som hjelpemiddel fordøyelsessystemet. Tar acidophilus hjelper også bekjempe gjær overvekst, som vanligvis oppleves av folk som spiser mye sukker.


Previous:nothing Next:flat mage kosthold oppskrifter

Relaterte artikler


 • blodtrykkssenkende diett
 • god kilde til karbohydrater
 • hvordan å kutte kalorier ut av kostholdet ditt
 • hvordan å lette en opprørt mage med peppermynte
 • hva kan jeg forhindre ved å spise matvarer med folsyre?
 • hvordan å lage en sunn mage trimming salat.
 • 1500-kalori diett ideer
 • hva er inulin laget av?
 • den beste treningen planen å miste magen fett
 • hvor mange kalorier har du å brenne å miste en halvkilo?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com