hvordan å holde seg til Atkins dietten

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-17
Starter en diett er enkelt. Vanskeligheten kommer med å prøve å holde seg til en diett. Det kan være spesielt vanskelig å holde seg til Atkins diett, med de mange restriksjoner, men det er mulig. Det er visse triks og teknikker som kan gjøre det lettere å holde seg på sporet. Forstå disse tipsene kan hjelpe deg umåtelig
en.
Kontroller at Atkins diett er riktig for deg. Ikke alle er kuttet ut for en lav karbohydrat livsstil. Noen mennesker er oppfordret til ikke å hengi seg til en slik livsstil på grunn av helseproblemer. Sjekk med legen din for å sørge for at Atkins diett er riktig for deg. Også at du er klar til å forplikte seg til en diett. Du setter deg opp for svikt hvis sinnet er ikke klar for engasjementet.
To.
Utdanne selv om Atkins dietten. Les deg opp på hva slags mat er tillatt og hva slags mat er ikke. Du kan ikke holde seg til en diett når du ikke kjenner reglene. Kontroller at du er godt kjent med hvordan Atkins dietten fungerer.
Tre.
Stock huset med de typer mat som kreves for Atkins dietten. Du må kanskje ha ikke-diett elementer i huset hvis du ikke bor alene, men prøver å holde disse elementene i et sted du normalt ikke ville se ut hvis mulig. Hogge opp rå grønnsaker og legg dem i kjøleskapet for enkel tilgang når du er klar for en matbit.
Fire.
Planlegg måltidene på forhånd. Det er mye lettere å fjerne seg fra en diett hvis du er i et travelt og ikke vet hva jeg skal lage mat. Lag en ukentlig meny og hold deg til den. Kontroller at du har de elementene du trenger. Hvis du er en veldig travel person, vurdere å forberede måltider for hele uken på en dag og så fryse dem. På den måten alt du trenger å gjøre er å komme inn fra en travel dag på kontoret, og skyv entré i ovnen. Hvis du ikke kan fryse måltider eller ikke ønsker å, i det minste har hakking og dicing gjort på forhånd. Jo mindre du må tenke på hva du skal lage mat når du kommer hjem, jo mindre av en sjanse til å skli av diett plan.
fem.
Plan ukentlige øvelse aktiviteter. Trene kan ta tankene bort godbitene som du vil, men kan ikke ha. Siden trening er en viktig del av enhver diett plan, som omfatter den i uken serverer et dobbelt formål.
6.
Unn deg noe spesielt som en belønning for å stikke til Atkins dietten. Din belønning bør ikke være mat, men snarere en aktivitet som du liker, eller noe du kan kjøpe. Kanskje en ny veske, klesplagg eller et nytt verktøy, eller elektronikk enheten hvis du er en mann.

Tips og advarsler


 • Visualisering deg på den vekten du ønsker å være kan hjelpe deg med å holde seg til enhver diett. Prøv å planlegge sosiale aktiviteter som ikke dreier seg om mat.


 • Previous:nothing Next:sunne menyer for barn

  Relaterte artikler


 • hvordan å miste fett raskt og naturligvis øke veksthormon
 • mat som er bra for en diabetiker
 • hvordan å bli motivert på gym
 • habanero pepper informasjon om ernæring
 • hva kan jeg spise på en detox?
 • bein kreft kosthold
 • bodybuilding: diett for dem som gjør kvelden treningsøkter
 • å spise kalsium rik mat for å bygge ben
 • South Beach dessert oppskrifter
 • hvordan gjøre gå til gym morsommere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com