høyt fiber og protein dietter

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-11-08
De fleste dieters er ute etter en rask løsning, men smart slankere vet at sammen med å sørge for uønsket vekt er utgytt, bør oppmerksomheten også vekt på at kroppens ernæringsmessige krav er oppfylt. Alt for ofte dieters er villige til å rane Peter betale Paulus, sultne kroppen og miste fett, men å bli mindre sunt i prosessen. Holde fiber inntak er høy nøkkel til å bo sunt på en diett

Paleo Diet

The Paleo Diet er et godt svar for personer som strever for å holde høy protein samtidig holde tilstrekkelige mengder fiber i kostholdet. Den Paleo Diet ble oppfunnet av Dr. Ben Balzer, en generell praksis lege. Dietten er basert på teorien om at man, basert på deres naturlige tilstand, ble korn aldri egnet til konsum, og spise dem resulterer i mild giftstoffer lagres i kroppen. Ved å fjerne korn fra kostholdet og spise i henhold til våre forfedre huleboer, kan vi forbedre vår helse og øke vår energi.

Men mens korn kan være begrenset, er fiber og protein holdes høy. De på Paleo Diet vil ønske å konsumere bare kjøtt, fisk, fjærkre, egg, frukt, grønnsaker, nøtter og bær. De vil ønske å unngå korn, bønner, melkeprodukter, poteter, sukker og salt. Protein er holdt høy fra kjøtt, fisk, fjærkre og egg, mens fiber er konsumert i spar takket være nøtter, frukt og grønnsaker. Denne blanding av protein og fiber sikrer sunne muskler, mens fiber beskytter fordøyelsesprosessen, og hjelper kroppen å fjerne giftstoffer fra leftover år med korn forbruk.

7 Regler Diet

Et alternativ fiberrikt og høy-protein diett er funnet i 7 reglene Diet av Dr. John Berardi, en kanadisk ernæringsfysiolog. Den generelle temaet for vaner er en økning i frekvensen måltid med en begrensning på karbohydratkilder og eliminering av "søppel" kalorier i kosten

De 7 Reglene er:.

en. Spis hver to til tre timer, totalt på fem til åtte måltider om dagen
to. Konsumere magre proteiner til hvert måltid
tre. Konsumere frukt og grønnsaker til hvert måltid
fire. Bare konsumerer karbohydrater fra frukt og grønnsaker
fem. Konsumere minst 25 prosent av dine daglige kalorier fra fett-inkludert animalske fettstoffer og oljer (lin, fisk og oliven)
6. Drikk kun null-kalori drikkevarer, begrenset til vann og grønn te om mulig
7. Spis kun solide måltider-ingen flytende ernæring

Protein holdes høyt ved å forbruke den med hver fôring, og fiber holdes høyt gjennom inkludering av frukt og grønnsaker til hvert måltid. Gjennom denne kombinasjonen av karbohydrater begrensning, økt protein forbruk og økt fiber forbruk, vil kroppen kaste fett og omforme seg selv foran øynene dine.


Previous:nothing Next:ernæring guide for tenåringer

Relaterte artikler


 • fettfattig høyt fiber detox diett
 • hvor raskt oppløse vitaminer gjøre?
 • oppskrifter for Crohns sykdom
 • kjendis vekttap tips
 • hvordan få flatere mage fort, før sommeren
 • hvordan holde til et vekttap plan
 • lav kalori diett for kvinner
 • hva er soya nøtter?
 • helsemessige fordelene av besk kirsebær juice konsentrat
 • sunn mat pyramide diagram
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com