vekttap ved hjelp pinjekjerner olje

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-10-26
Pinjekjerner olje har dukket opp som et vekttap hjelpemiddel, og med god grunn. Pinjekjerner er av høy kvalitet proteiner og inneholder aminosyrer, og pinjekjerner oljen fungerer som en appetitt suppressant. Fettet i furu nøtteolje oppfordrer utgivelsen av et hormon som kalles Cholecystokinin (CCK), som undertrykker appetitten. Dette ble avsluttet i en studie publisert i Lipider i helse og sykdom, og referert til av National Institute of Health. Å vite at pinjekjerner olje kan fungere som en naturlig appetitt suppressant, det finnes måter å bruke den til å hjelpe til med vekttap.

Pine Nut Olje og pinjekjerner

Det er flere ulike midler for å legge pinjekjerner olje til din daglige diett. Den enkleste måten er å kjøpe ren pinjekjerner olje, og topp av salater. Du vil kanskje denne salaten å være en pre-måltid forrett, som den samme studien nevnt ovenfor også hevdet at den høyeste appetitt undertrykke virkningene skjedde 30 minutter etter inntak av furu nøtteolje.

Drypp pinjekjerner olje på din salat, eller spis en håndfull pinjekjerner minst en halv time før måltidet. Rå pinjekjerner kan også legges til salaten din. Pinjekjerner pesto blir ofte sett på mange restaurant menyer, eller du kan lage din egen ved sliping pinjekjerner i en jeksel eller liten food prosessor. Bruk pesto på hele hvete eller glutenfri kjeks, eller toppen av noen varm pasta.

Supplements

En annen måte å inkludere pinjekjerner olje i kosten er gjennom kosttilskudd. Pine nøtteolje kosttilskudd er tilgjengelige i de fleste apotek eller helsekost sentre. Husk å følge instruksjonene for riktig dosering på etiketten.

Mens legge pinjekjerner til maten kan legge krydder, husk at den beste måten å bruke det til vekttap er å fordøye det, i noen form, 30 til 60 minutter før et måltid. Du kan bruke pinjekjerner eller pinjekjerner olje opp til 3 ganger per dag. Hvis du bruker kosttilskudd, følg dosering informasjon på etiketten.

Forholdsregler

Hvis du har en allergi mot peanøtter eller tre nøtter, for eksempel valnøtter, pekannøtter, mandler og andre, må du være forsiktig med å spise pinjekjerner. Pinjekjerner er et tre mutter, så sjansen for at du ville være allergisk mot dem betydelig høy. For å være sikker, må du kontakte din lege eller allergolog før du prøver pinjekjerner. Mens peanøtter ikke regnes som en tre mutter, hvis du har en allergi mot dem er det en 30 til 60 prosent sjanse for at du også har, eller vil utvikle en allergi mot tre nøtter, ifølge Dr. Scott Sicherer, forsker ved Jaffe Food Allergy Institute.


Previous:nothing Next:når skal du ta protein pulver?

Relaterte artikler


 • matvarer som inneholder koenzym Q10
 • hvordan å spise for å gå ned i vekt i dag
 • bein kreft kosthold
 • naturlig sitron leveren rens
 • høy protein vegetabilsk kosthold
 • hypoglycemic kosthold tips
 • høy protein diett plan menyer
 • næringsinformasjon om ekstra sukkerfri tyggegummi
 • å spise maten som du liker og gå ned i vekt
 • spise sunt ernæring guide
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com