spise planer om å gå ned i vekt raskt

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-10-09
Vekttap kan ta lang tid eller det kan gjøres ganske raskt, spesielt hvis du trenger å miste noen få pounds. Et vekttap spise plan må fjerne "tomme kalorier" mat og vekt svært næringsrik, fylling mat. I tillegg til å miste vekt raskt, må du trene moderat fleste dager for å holde stoffskiftet brenner kalorier

unngåelse

Det er en god sjanse for at overflødig vekt du har akkumulert er et resultat av dårlige spise valg. Mat som er frityrstekt, bearbeidet og raffinert er lastet med kalorier og fett, og har svært få næringsstoffer. Noen eksempler på disse matvarer er ost frites, pizza, hot wings, burgere, smultringer, godteri, kaker og paier. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, må denne ting til å gå.

Vann

Drikkevarer er en annen gjerningsmann når det kommer til overflødig kroppsvekt. Selv i flytende form, kalorier er fortsatt kalorier. En god spising plan for raskt vekttap vil inkludere eliminering av alle drikker som er søtet enten eller har kalorier. Dette vil inkludere brus, sukret te og juice, alkohol og svært sukkerholdig drikke kaffe. En 24-unse vaniljestang frappuccino på Starbucks veier inn på rundt 600 kalorier. Du kan like godt drikke en milkshake. Eliminer alle slike drikker hvis du er ute etter raske vekttap.

Vann, derimot, holder cellene i kroppen hydrert, flushes giftstoffer fra systemet, hjelpemidler i fordøyelse og har null kalorier. The Institute of Medicine anbefaler at kvinner får 2,7 totalt liter vann om dagen og menn få 3. 7 liter om dagen.

Fiber

Fiber er et stoff som ikke kan brytes ned av kroppen. Den går inn i fordøyelseskanalen, samler litt rusk og deretter går gjennom systemet som eskorte for avfall. Ifølge Mayo Clinic, kan spise fiber bidra til å redusere sjansene for å utvikle hjertesykdom og diabetes. Det anbefaler også at kvinner får 21 til 25 gram en dag med fiber, og menn får 30 til 38g om dagen. Når du spiser fiber, gjør det du føler deg full, noe som kan tilfredsstille din appetitt for en lengre periode og fører til færre kalorier som forbrukes. Noen eksempler på høy-fiber matvarer er pærer, erter, havrekli, bringebær, linser og artisjokker.

Metabolic Rate

Spise små, balanserte måltider er en måte å øke metabolismen. Hver gang et måltid er spist, har kroppen til å brenne kalorier for å fordøye maten. Dette kalles termisk effekt av mat. Hvis dette skjer hver 2 til 3 timer i løpet av dagen, vil kroppen tilpasse seg dette tempoet og bli mer effektive til å brenne kalorier, noe som kan føre til vekttap. Et eksempel på et lite måltid ville være stangselleri spres med peanøttsmør og rosiner. Dette er en balanse av protein, karbohydrater og fett, og den har en fiber for å holde deg over til neste måltid.

Kalori begrensning

Burning 3500 kalorier forbrenner 1 kilo fett. Den vanlige trygge mengde vekttap er ca 1 /2 til 1 halvkilo i uken. Hvis du vil gå ned i vekt litt fortere, redusere det daglige kaloriinntaket med 500 kalorier. Hvis du gjør dette sammen med en treningsøkt plan som har du brenne 500 kalorier om dagen, kan du miste 2 pounds en uke.


Previous:nothing Next:hvordan du får et treningsstudio kvalitet trening hjemme

Relaterte artikler


 • hvordan du kan utøve retten til å gå ned i vekt
 • historie FDA mat etiketter
 • tips om hvordan å miste magen fett
 • sunne menyer for pensjonister
 • hva du skal spise på fase en av Atkins dietten
 • sunne måter å gå ned i vekt
 • rask fettfattig middag ideer
 • kosthold for å lindre gikt
 • hva er den raskeste måten å miste magen fett?
 • slanking tips for personer som bruker phentermine
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com