safe 1500-kalori-en-dagers diett

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-01
Selv om 1500 kalorier om dagen kan virke som ikke er nok, kan en person spise sunt og godt på bare 1500 kalorier. Så lenge en diett plan er organisert og godt gjennomtenkt, en 1500 calorie diett kan være sunn, trygg og oppfylle

Breakfast

Til frokost kan du spise ca 350 kalorier. Flere typer av sunne frokoster er 350 kalorier og kan gi deg de riktige næringsstoffene. Du kan ha to hele korn vafler og 1 /4 kopp med jordbær og blåbær. Du kan også lage et egg scramble og spise den på toppen av en engelsk tekake, sammen med en kopp oppskåret honningmelon. For en lettere frokost, skive en pære og spise den sammen med to stykker av hel-korn brød og en liten porsjon mandel smør.

Lunsj

Du kan spise ca 400 kalorier ved lunsjtid. En kalkun, pære og sveitsisk ost sandwich er et alternativ til lunsj. Det inkluderer 1 ts. sennep, 5 skiver av kalkun, to skiver av hel-korn brød, en pære og en bit av fettfattig ost. Selv om fast food kanskje ikke hva som kommer til tankene når du etter en 1500-kalori diett, kan du få et sunt måltid til lunsj på McDonald's som er mindre enn 400 kalorier. Hvis du er på farten, bestille en hamburger med en grønn salat som inkluderer balsamico vinaigrette. Legg til en pose med eple fossekall med en lav-fett dip, og du har en lunsj for mindre enn 400 kalorier.

Middag

Fordi middagen er ofte det største måltidet på dagen, kan du bruke omtrent 450 kalorier på middagstider. Hvis du spiser mindre kalorier i løpet av lunsj eller frokost, legge til et par kalorier til middag, eller rett og slett holde med 450 kalorier til middag. Hvis du spiser ute, har Applebee's en Southwest Cobb salat. Salaten inneholder svarte bønner, brokkoli, terninger tomater, chipotle kylling og revet ost. Det inkluderer også en cilantro ranch dressing. Alt dette er mindre enn 450 kalorier.

Hvis du spiser hjemme og har tid til å lage mat, lage krydret peanøtt kylling wraps. Inkludert i disse wraps er om lag 2 /3 av en kopp kylling strimler, ca 1 ss. av hot saus, 2 hele-hvete tortillas, 1 /4 kopp scallions og 2 ss. peanøtter. Gjør dette med en kopp strimlet gulrot, kål, brokkoli og blomkål.

Snack

Finne en matbit for mindre enn 150 kalorier er enkelt. Mange matvarer produsenter nå selge små poser med snacks som er mindre enn 100 kalorier. En god snack kan være en 100-kalori pose Oreos eller en liten pose popcorn.


Previous:nothing Next:virkemidler for å miste vekt

Relaterte artikler


 • provigil å hjelpe miste vekt
 • hvordan å lage en sunn mage trimming salat.
 • hvordan du får en flat mage raskt
 • hjertet sunt rask mat
 • den beste måten å gå ned i vekt med Adipex
 • 7 dagers body detox
 • idrettsutøver’s guide til ernæring
 • hvordan å lette en opprørt mage med peppermynte
 • bivirkninger av å miste vekt for fort
 • tips for vektøkning
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com