lav-kalori diett menyen planer

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-10-07
Mange studier har vist at kalori begrensning sporer vekttap, forebygger sykdom og forsinker fremdriften av aldring. Tidsskriftet "Science" rapporterte at rhesusaper på kalorifattig diett var en tredjedel mindre sannsynlighet for å dø av aldersrelaterte sykdommer, med mindre enn halvparten av forekomst av kreft og hjertesykdommer. Det er imidlertid viktig ikke å gå under 1200 kalorier om dagen, noe som gjør visse kaloriene du spiser opprette et balansert kosthold. Du trenger ikke å være ekstreme: National Institute on Aging sier redusere kalorier av en liten mengde, for eksempel som 50 kalorier om dagen, kan hjelpe.

Du trenger:
Bestemmelse

Ting å huske på

Lav-kalori dietter kan la deg følelsen sulten som kan til slutt sabotere din diett plan fordi du begynner å. føler fratatt, fører til fråtse i "godbiter" og fettrike matvarer. En måte å unngå dette på er å velge høy tetthet mat, noe som gir deg mer "bang for din diett buck. " Disse er vanligvis høy-fiber matvarer som frukt og grønnsaker, belgfrukter og helkorn. En annen hemmelighet mett, er å legge lean protein til hvert måltid, som egg, kalkun, kylling bryst, fettfattig cottage cheese, etc. Også å planlegge 02:58 små snacks hver dag, og målet spise noe hver to til tre timer eller så. Drikkevann kan også hjelpe.

Kommersielle Diet Plans

Weight Watchers er en respektert og anerkjent nasjonalt program. Selv om møtene kan bli dyrt over tid, de ofte har spesielle avtaler. Du kan også delta på nettet via deres hjemmeside, som tilbyr menyer og tips og en personlig matdagbok. I stedet for å telle kalorier, teller du poeng (18 på deg), med hver mat tildelt et punkt nummer (e. g. , et eple=1 poeng). Du er ikke pålagt å kjøpe noen spesielle matvarer, noe som er tilfelle med noen andre kommersielle diett planer, som Jenny Craig og Slim Fast. Med Jenny Craig spiser du bare deres mat i porsjoner de gir deg, og med Slim Fast, du drikke to shakes om dagen og har en vanlig måltid. E-dietter er en annen online-program som har en rekke kosthold typer å velge mellom, og for et gebyr. Med dette programmet, vil du få daglige menyer og enda litt mer hjelp on-line fra en ernæringsfysiolog. The South Beach Diet har også en online-tjeneste som gir lav-glykemisk diett tips og måltid planer.

Free Diet Plans

The Mayo Clinic er et godt sted å starte for diett planer og råd. De gir informasjon om kjepphest dietter som kan være farlig og bør unngås. SparkPeople. com har et gratis program on-line, som ble kåret til beste online-helse nettsted i Business Week. Oppdraget å lære folk å stoppe slanking og overgang til en permanent, sunn livsstil. ModelDietPlan. com, "en modell's guide til slanking," med gratis tips, råd, og diett planer og ideer.

Advarsler

Sjekk alltid med en lege før du før du starter ny diett, spesielt hvis du har noen pre-eksisterende helseproblemer. Idrettsutøvere og fysisk aktive skal spise mer kalorier enn mer stillesittende individer fordi for få kalorier ikke gir adekvat nivå av energi eller tilstrekkelig aminosyrer. Også noen studier har vist at kalorifattig diett kan fremskynde døden til pasienter med ALS.


Previous:nothing Next:hva kan jeg forhindre ved å spise matvarer med folsyre?

Relaterte artikler


 • årsaker til høyt kalium
 • kosthold for å redusere forstørre prostata
 • 1500 kaloriinntak for menn
 • matvarer for å unngå med høyt kalium
 • vekttap tips for øl drinkers & røykere
 • slanking tips for helligdager
 • seks små måltider per dag diett plan
 • hvordan du gjør en flat mage kosthold
 • å spise hva du vil og likevel kaste pounds
 • sunt flytende diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com