hvordan å ha suksess i vekttap eller vedlikehold

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-24
Så mange mennesker prøver å opprettholde et vekttap eller vekt vedlikeholdsprogram. Her er noen tips om hvordan du kan få dine mål
en.
First off, føre protokoll. Før du starter et program, registrere informasjon om din nåværende matvaner. Lag en food logg. Samle informasjon om typer og mengder av mat spist så vel som sosiale og emosjonelle omstendighetene rundt spise. Neste, planlegge måltider og snacks. Innkjøp aktuelle matvarer og planlegging måltider vil hjelpe deg med å holde sporet og holde tritt med vekttap eller vedlikehold mål. Hvis du planlegge og kjøpe matvarer som er sunne du vil spise dem. Ikke kjøp junk food. Hvis det ikke er lett tilgjengelig, vil du ikke bli så stor sjanse til å avskrekke fra friske matvaner.
To.
Ha en støttesystem. En støtte system kan omfatte en venn, ektefelle, signifikante andre, forelder, kollega, terapeut, trener, eller støtte gruppe. Etter å ha andre rundt deg for å hjelpe deg og gi motivasjon vil være avgjørende. Du kan dele historier hvis du gjør gruppe fitness og hjelpe hverandre i vanskelige tider. Sett mål både atferdsmessige og outcomeoriented! Målsetting vil hjelpe deg å holde fokus. Behavioral målene omfatter de om kosthold og mosjon. Outcome mål er vanligvis sluttresultatet som er målet på suksess.
Tre.
En annen viktig nøkkel er design et belønningssystem. Det er en del av menneskets natur å ønske å bli belønnet for å oppnå mål. Når du utformer programmet, inkluderer belønner etter at du oppnår visse mål, for eksempel innkjøp av nye klær, hobbyartikler (bøker, verktøy), ta en tur eller ferie, eller deltar på spesielle arrangementer (filmer, konserter, foredrag). En den andre enden av belønningssystemet, må du alltid unngå selvødeleggende atferd, som for eksempel overspising. Men husk, det er spesielle anledninger bursdager, ferier, at det er greit, men bare husk å gå tilbake til sunne matvaner etter at anledningen er over. Sunne matvaner inkluderer spiser saktere, gjør kloke erstatninger, holde variasjon i kosten, og spise mindre og færre porsjoner.
Fire.
Trening,, Øvelse! Trening er viktig, selv går for en 20-30 minutters gange 2-4 ganger i uken etter middag vil øke hjertefrekvensen og hjelpe brenne av kalorier. Viktigst, må du forplikte seg til et livslangt vedlikehold. Vekttap er midlertidig med mindre du opprettholde programmet for å holde vekten av. Jo lenger du holder vekten av mindre sannsynlig er det å sette den på igjen.


Previous:nothing Next:hvordan å bryte dårlige matvaner

Relaterte artikler


 • hvordan få fiber på South Beach Diet fase ¦n
 • hvordan du flat mage uten trening
 • krabbekjøtt ernæring
 • ikke melk gjør deg opp i vekt?
 • hvordan å miste overflødig vekt uten å bruke slankepiller
 • hvordan stramme løs mage hud
 • hvordan å miste magen fett
 • hvordan å bli motivert for vekttap
 • hvordan man kan miste de siste ti pounds
 • hvordan du får en flat mage uten trening eller kirurgi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com