hva kan jeg forhindre ved å spise matvarer med folsyre?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-10-07

Folic Acid og dens funksjon

Folsyre er en del av B-vitamin familien. . Den brukes til å lage nye celler i kroppen, slik som for hud og negler. Kvinner trenger cirka 400 mcg folsyre daglig, ifølge Centers for Disease Control, men alle trenger noen folsyre i kosten sin. Mens dette kan synes som mye av folat, kan det finnes i mange matvarer, noen med 100 prosent av en daglig servering.

Foods med Folic Acid

Mens 400 mcg daglig kan virke som et stort beløp, mange vanlige matvarer hold folsyre. Folsyre finnes i frukt og grønnsaker sammen med erter, bønner, soya melk, nøtter, peanøtter og peanøttsmør, pasta, hvit ris, brød og mel. Frokostblanding er en annen god måte å få vitamin B. Noen frokostblandinger selv komme med den komplette daglige beløp pr porsjon. Cheerios, Raisin Bran, hvete Chex, Cinnamon Crunch, Special K, og Cap'n'Crunch omfatter totalt daglige porsjoner, men sjekk etikettene på matvarer, fordi det er andre.

Folsyre hjelper også fart på stoffskiftet, så hvis du må innta et par ekstra kalorier for å få den daglige porsjon, ikke slite for mye.

Hva Folic Acid Hindrer

Folsyre er viktig for gravide kvinner, eller for kvinne som tenker på å bli gravid fordi det hindrer ryggmargsbrokk og anencephaly. Folsyre trenger å bli inkludert i alles kosthold fordi det også hjelper med homocystein i blodet, en risikofaktor for hjerte-og karsykdommer. Det kan bidra til å forhindre enkelte typer kreft, Alzheimers og hørselstap som du blir eldre. Det er noen bevis for at folsyre kan bidra til å forhindre megaloblastisk anemi.

Ryggmargsbrokk og Anencephaly fødselsskader

Spina bifida er den vanligste permanent invalidiserende fødsel defekt i USA i henhold til ryggmargsbrokk Association. Omtrent 3000 barn per år blir født med sykdommen, noe som betyr at deres piggene ikke lukke skikkelig. Selv om ikke alle mennesker med sykdommen har alle problemer, noen bivirkninger av sykdommen er manglende evne til å gå, hydrocephalus eller en opphoping av væske rundt hjernen, problemene ser opp og bryte, forverring av hjernens funksjoner, problemer med å være våken og svelging. Noen vil kanskje ikke være i stand til å kontrollere sine tarmer riktig. Spina bifida også kan føre til depresjon og angst gjennom hele livet og er uhelbredelig.

er Anencephaly en defekt i nedleggelsen av den smale kanalen som danner hjernen og ryggmargen i begynnelsen av svangerskapet. Babyer er født uten foran deres kli eller cerebrum, den delen av hjernen som hjelper med koordinering og tenkning. Resten av hjernen er vanligvis igjen utsatt. Når født, er barnet vanligvis blind, døv, bevisstløs og ute av stand til å føle smerte. Hvis de ikke er dødfødt, er forventet levealder på en baby med anencephaly vanligvis noen timer eller dager.


Previous:nothing Next:godt høy protein diett

Relaterte artikler


 • flytende leveren rens
 • er yoghurt bra for dietter?
 • daglige kosthold guider
 • raskeste måten å miste 15 pounds
 • godt høy protein diett
 • historie FDA mat etiketter
 • 21 dagers detox diett menyen
 • hvor mange kalorier er forbrent løfte vekter?
 • hva er Fen Phen?
 • vann detox dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com