definisjonen av organiske vitaminer

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-10-13
I tillegg industrien, i motsetning til næringsmiddelindustrien, er det ingen regulering som definerer bruken av ordet organisk. Uten en klar definisjon, blir det bare en markedsføring ord å tiltrekke seg kunder. Sannheten om organiske vitaminer er kompleks, og forbrukeren må sile gjennom hauger av bevis og anekdotisk informasjon. Den beste definisjonen av organiske vitaminer er å si at de er vitaminer kommer fra organiske kilder. ? Men uten regulering, hva gjør det definisjonen betyr

Definer Organisk Vitaminer

Vitaminer er ikke produsert av kroppen. De er organiske kjemiske forbindelser som må innhentes gjennom mat eller kosttilskudd. Hvert vitamin har en mat kilde eller kilder som er ganske enkle å gjenskape i et laboratorium. I sannhet, alle vitaminer er organiske. Hva er ikke organisk er fyllstoff og bindemidler som brukes ofte i produksjon av vitamin tilskudd.

Mat-Based Vitaminer

Mat-baserte vitaminer er basert på ideen om at kroppen tar opp de vitaminer lettere enn vitaminer laget av syntetisk. Rainbow Light er et California supplement selskap som hevder å ha banet vei for utformingen av mat-baserte kosttilskudd. I en 2007 artikkel for nå Magazine, Marci Chow, Rainbow Light's tekniske tjenester direktør, identifiserer standarden på en all mat-baserte supplement som urealistisk. "Det er veldig vanskelig å lage et multivitamin produkt som vil bli virkelig 100 prosent mat-hentet uten syntetiske ingredienser. "

Daily Intake Vitamin

Den anbefalt daglig inntak av vitaminer er standarder satt av uavhengige Institutt for indremedisin (en ideell organisasjon) og Food and Drug Administration. Disse standardene er basert på vitamin inntak og har ingenting å gjøre med måten de vitaminene er utledet. Den faktiske absorpsjonshastigheten av vitaminer i kroppen kan ha mange faktorer, som ble oppdaget av en klinisk studie gjennomført av Linus Pauling Institute. Studien bemerket vitamin E hadde en høyere absorpsjonshastigheten ved inntak gjennom vitamin-E-befestet korn enn når kombinere unfortified frokostblanding og en vitamin E supplement eller ta supplement alene.

Er økologisk Vitaminer bedre?

Organisk vitaminer er ikke nødvendigvis bedre, ifølge Aileen Burford-Mason, president i Holistisk Health Research Foundation of Canada. Burford-Mason ble intervjuet av nå Magazine i 2007 og erkjenner at noen syntetiske vitaminer er bedre absorbert av kroppen. Men syntetiske former for vitaminer D og E er ineffektive og mat-baserte skjemaer kan gi et bedre alternativ.

Finne Good Vitaminer

siste avsløringene om hvor vitaminer er laget bringer ytterligere kompleksitet til å lage vitamin valg. The Seattle Times avslørte i en 2007 artikkelen "China Corners Vitamin Market" som Kina gjør mesteparten av vitaminene A, C, B12 og E som brukes i U. S. markedet. Amerikanske lover ikke krever vitamin produsenter å merke produktene med opprinnelsesland av sine ingredienser.


Previous:nothing Next:hvordan du bruker freeweights

Relaterte artikler


 • hvordan du får et treningsstudio kvalitet trening hjemme
 • den beste body detox mat
 • hvordan du kan bli en Herbalife distributør
 • prosessen med vekttap
 • sunne måter å gå ned i vekt
 • hvordan gjøre wheatgrass juice
 • hvordan du får en flat mage raskt
 • kosthold for å redusere forstørre prostata
 • hva du skal spise på fase en av Atkins dietten
 • de beste ernæringsmessige matvarer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com