body mass bygningen dietter

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-10-15
Bygg kvalitet body mass krever en diett med en kalori overskudd, tilstrekkelige mengder protein, og en god treningsøkt plan som involverer vektløfting. Med så mange mennesker sliter med å gå ned i vekt, kan man ikke tro at vektøkning kan være vanskelig. Spise en betydelig mengde kalorier kan være en utfordring, spesielt på lang tid som kreves for å bygge kvalitet masse. Det er noen triks for å gjøre prosessen mindre smertefull og få kalorier ned

Du trenger:. .
Tid
energi.
kunnskap.

Kalorier

De som ønsker å bygge kroppsmasseindeks trenger for å starte opp ved å øke sitt daglige kaloriinntak. The American College of Sports Medicine anbefaler at enkeltpersoner å få masse bør ta i 23,6 kalorier per kilo kroppsvekt. Dette betyr en £ 160 individ forsøker å få masse ville trenge 3776 kalorier hver dag. Spise et overskudd av kalorier høres enkelt, men mange mennesker prøver å få vekt overvurdere mengden mat de spiser forårsaker dem til å bommer på mål. Riktig planlegging av måltider og holde en food journal vil hjelpe en unngå dette. Når du ønsker å bygge kroppsmasseindeks, holde rikelig med preparerte matvarer og snacks på hånden for travle dager.

Protein

For å sikre at massen blir oppnådd er muskler, bør en høy mengde protein forbrukes. De som søker å bygge muskler trenger et minimum av ett gram protein per kilo kroppsvekt. Ifølge American College of Sports Medicine, vil de trene med høy intensitet krever 1,5 gram protein per kilo kroppsvekt, mens de som forsøker å få muskelmasse og redusere fett på samme tid kreve en. 8-2 gram protein per kilo kroppsvekt.

Opplæring

økende vekt er bare halvparten av ligningen skjønt. Vektløfting er viktig å sikre at kroppen mass fått er muskler enn fett. De som bare spiser mer og ikke innlemme fysisk trening blir overvektige. De som er seriøse om å bygge kroppsmasseindeks bør løfte vekter i trimrommet minimum tre ganger i uken, og de bør øke kaloriinntaket med minst 200 kalorier på dager når de løfter.

Kosttilskudd

For de som har en vanskelig tid å spise den anbefalte mengden kalorier og protein trengs, kan protein kosttilskudd brukes mellom måltidene. Drikker tre protein shakes om dagen laget med to kuler av en gjennomsnittlig whey protein pulver kan enkelt legge til 600 kalorier og 132 gram protein til ens daglige kosthold.


Previous:nothing Next:sunn spising plan for å opprettholde vekten

Relaterte artikler


 • den beste måten å miste magen fett naturlig
 • bør jeg ta kaliumtilskudd?
 • 7 dagers body detox
 • årsaker til høyt kalium
 • hvordan gjøre vektkontroll et familieanliggende
 • hva er Fen Phen?
 • hvordan du får en flat mage for kvinner
 • kosthold for å redusere forstørre prostata
 • Slik bestiller du phentermine online
 • flytende leveren rens
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com