slanking tips for helligdager

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-01
Ingenting kan spore av dieting suksess som ferier og pounds som alltid synes å komme med dem. Det er aldri en god idé å gi deg selv full tillatelse til å spise hva du vil i løpet av ferien. Dette vil bare ende i vektøkning. I stedet fokuserer på indulging bare av og til over ferien, og bruke disse strategiene for å opprettholde din diett

Hold Sunn Snacks Rundt

Enten du er på en ferie sammenkomst eller å ha ett av dine egne, sørg for å ha masse sunn og kalorifattig snacks hendig å holde deg unna cookies. Snack på selleri, gulrot pinner og andre rå grønnsaker i stedet for søtsaker. Carry litt vann med deg slik at du ikke får tørst og rekkevidde for brus eller en høy-kalori cocktail. Hvis du skal gå på en annens part og er ikke sikker på hva slags snacks eller drikke vil være tilgjengelig, ha et sunt snack som et hardkokt egg eller en frukt før du forlater huset. Du kan også være lurt å ta med en flaske vann med deg.

Hold ut av kjøkkenet

Det kan være fristende å dvele på kjøkkenet, beite på noe og alt når det er det alle andre gjør. Prøv å holde opptatt og, om mulig, finne en måte å hjelpe til som ikke krever å være på kjøkkenet. Hvis det er barn rundt, frivillig til å holde et øye med dem, eller bare gå leke med dem. Barn har mye energi og vil holde deg i bevegelse, også. Kom deg ut av huset dagen etter en ferie og opphold opptatt til å unngå bingeing på matrester, også. Hvis du er vertskap for festen, pakke opp så mange rester som du kan gå hjem med dine gjester.

Pass deg for Buffet

En buffet bord på en ferie fest kan være noe dieter mareritt, men det gjør ikke må. Du bør bestemme hva du skal spise fra buffet før du komme på linje eller starte lasting plate. Velg tre eller fire elementer, bare en av dem bør være høy-kalori. For den andre elementer, velger du det laveste kalori-mat tilgjengelig. Gjør bare en tur gjennom buffet linjen og bruke en liten plate, som en salat plate, i stedet for en vanlig middag plate.


Previous:nothing Next:dietter for rask vekttap

Relaterte artikler


 • hvordan du gjør et vekttap trene
 • hvordan få flatere mage fort, før sommeren
 • raske måter å miste buk fett hjemme
 • åtte retningslinjer for et sunt kosthold
 • hvordan du får en flat mage fort!
 • hvordan man kan forebygge en urolig mage forårsaket av fet mat
 • slanking tips for personer som bruker phentermine
 • hva er den ernæringsmessige verdien av reddiker?
 • flytende leveren rens
 • slanking tips for helligdager
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com