home tips for økende vekt

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-09-17
For en som er naturlig tynn, kan sette på pounds være vanskelig. Enten du ønske om å få vekten er motivert av helsemessige bekymringer eller atletisk begjær, her er noen tips om økende vekt som ikke vil kompromittere din helse

Calorie Count

Telle kalorier i det du spiser, og spise mer kalorier enn du forbrenner. Legge kalorier betyr ikke at du trenger å legge en haug med junk food til kosthold. Junk food er ikke sunt for en tynn kropp, heller, og det er mer næringsrik mat som legger pounds like lett som en pakke med Ding dongs. Noen sunt fett er omega-3 fettsyrer som finnes i tunfisk, laks og valnøtter. Sunne karbohydrater finnes i hele korn og grønnsaker. Hvis du fortsatt ønsker å innføre mer kalorier i kostholdet ditt, bør ernæringsmessige kosttilskudd som Kontroller gjøre jobben. Ikke stol på kosttilskudd å gjøre alt arbeidet for deg.

Protein, Protein, Protein

Selv om det er viktig å ha en balansert diett som inneholder sunt fett og karbohydrater, protein legge til kosthold er en svært viktig trinn i å øke vekten din. Mat som biff, tunfisk, kyllingbryst, kalkun, melk, ost, nøtter, frukt og grønnsaker er den beste veien å gå. Frisk frukt med peanøtter og glass lettmelk er store daglige snacks.

Spise ofte

Ikke la seks timer å passere mellom måltidene. Fem-seks måltider per dag, eller spise et lite måltid hver to til tre timer, er ideelt. Veksle mellom store og små måltider gjennom dagen. Hvis målet ditt er å forbruke 3300 kalorier på en dag, sier Fatfreekitchen. com, spise tre måltider på ca 650 kalorier og tre måltider på 450 kalorier.

Øvelse

Løfte vekter er en måte å legge masse til en tynn ramme fordi bulkier muskel kan veie mer enn en haug med fett. Rediff. com sier at frie vekter (den typen som ikke krever utdype gym maskiner) er de som retter seg mot store muskelgrupper og stimulerer de muskelfibrene. Øvelser som knebøy, pull ups og dips bar er bra for å bygge muskler. Noen gratis-vekt øvelser er best gjøres under oppsyn.

Drikk mye vann

For å holde seg frisk og ha riktig mengde energi for å få vekt, bør du holde deg hydrert. For å være hydrert, bør du drikke mye vann. Sukkerholdige drikker idrett er ikke nødvendig, som de legger ille kalorier.

Stick With It

Det kan ta måneder for vektøkning å vise. Hvis du etablere en konsekvent diett og treningsprogram, vil du se resultater. Merk at noen mennesker vil se resultater raskere enn andre, avhengig av faktorer som arv.

Rådfør deg med en ekspert

Hvis du er ute etter mer hjelp med å få vekt, planlegge en avtale med en lege eller spesialist ernæring. En profesjonell vil være best utstyrt med verktøy og /eller teknikker for å hjelpe deg å nå det ønskede målet, hvis det er en sunn en.


Previous:nothing Next:hvor lenge varer bo en person på syre alkalisk kosthold?

Relaterte artikler


 • hva er betydningen av kalsium i kosten?
 • hvordan du får en flat mage raskt
 • er yoghurt bra for dietter?
 • 1500 kaloriinntak for menn
 • hvordan er nyrestein dannes i kroppen?
 • hvordan å bli motivert for vekttap
 • fastfood vekt Watcher guide
 • hvordan man kan forebygge en urolig mage forårsaket av fet mat
 • hvordan måle håndleddet størrelse å se om du er stor boned
 • sunne måltider å spise
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com