den beste måten å gå ned i vekt med Adipex

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-09-14
Adipex er en resept diett pille som brukes kort sikt for å hjelpe til vekttap ved å undertrykke appetitten. Adipex er tatt en gang daglig, vanligvis tidlig om morgenen, slik at det ikke forårsaker søvnløshet om natten. For Adipex arbeid, bør en diett og treningsprogram diskuteres med en lege. Denne dietten pillen er ikke for alle, og folk som har hjerteproblemer bør ikke ta Adipex. Adipex ligner på amfetamin, som kan føre til avhengighet og bør ikke tas mer enn to måneder.

Diet

Adipex undertrykker appetitten og til tider du ikke føler for å spise. Nå er tiden inne til å endre matvaner siden det er mangel på matlyst. Kutt ned til mindre porsjoner av mat. Spis fire små måltider om dagen, selv om du ikke har en appetitt. Eksempler på små måltider er som følger: Frokost bør bestå av en kopp med fullkorn frokostblanding med skummet melk, en halv banan, og en kopp koffeinfri kaffe eller juice. Til lunsj, fikse en salat med tomater, agurker og grillet kylling strimler. Legg sitronsaft eller to spiseskjeer med fettfri dressing. Til toppen lunsjen din av, spise en lav fett yoghurt og sørg for å drikke vann. Et eksempel på middagen ville være fire gram magert kjøtt som kylling eller biff, en kopp rå eller streamet grønnsaker, en hvete roll, og koffeinfri usøtet te eller vann. I mellom frokost og lunsj snack på frukt, som for eksempel et eple eller appelsin. I mellom lunsj og middag en matbit kan bestå av fire eplebåter toppet med redusert fett peanøttsmør eller halvparten av en hel hvete bagel med lav fett kremost. Sørg alltid for måltider og snacks er lite fett og lav kalori. Sjekk din koffein inntak mens Adipex og sørg for å drikke åtte 8-unse glass vann daglig.

Øvelse

Adipex er en stimulerende og dermed øker din energi. Du vil føle behov for å stå opp og kom i gang. I løpet av denne energien brast, trening. Bli med et treningsstudio eller gå for daglige turer. Øvelse fem dager i uken for en time hver gang, og pass på å få pulsen opp, slik at du bryter en svette. Trene brenner kalorier og vil minske energien følte ved å ta Adipex.

Månedlig Sjekk-Ups

Adipex er forskrevet av lege og bør tas under omsorg av en lege. Månedlige kontroller er nødvendig for å kontrollere vekten din, diskutere eventuelle bivirkninger, og sjekke blodtrykket, som Adipex kan øke blodtrykket. Dessuten er nye mål satt for å oppnå maksimal vekttap. Rådfør deg med lege hvis du opplever en rask hjerterytme, problemer med å puste eller brystsmerter.


Previous:nothing Next:mat for ultra idrettsutøvere

Relaterte artikler


 • opptre ii popcorn informasjon om ernæring
 • hvor å miste vekt
 • barna trening teknikker for å miste buk fett
 • hvordan du kan utøve retten til å gå ned i vekt
 • tips om hvordan å miste magen fett
 • hvordan du får en flat mage raskt
 • næringspyramiden for diabetikere
 • behandlinger for høyt kaliumnivå
 • hvordan stramme løs mage hud
 • kjendis vekttap tips
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com