den beste mat å spise for energi

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-02
Alle vil ha mer energi, og mange har liten tid å bruke på å sitte ned for et godt måltid i løpet av en travel dag. Problemet er, kroppen trenger sunn mat for å lage all den energien ønsket. Ved å gjøre gode valg til måltidene, vil du ha mer energi

Lav-glykemisk Foods

Whfoods. org antyder at det å spise matvarer som er vurdert lav glykemisk vil bidra gir langvarig energi. Glykemisk nivået er hvor raskt karbohydrater blir brutt ned i enkle sukker, eller glukose. Da blodsukker måles for å avgjøre hvor raskt det er transportert gjennom blodstrømmen til celler. Matvarer som gir høy rask energi briste anses høy-glykemisk, og de skaper en lengre treg energinivå regnes lav glykemisk. Mange ganger høy-glykemisk mat, som pasta, vil la en trøtt etter energi høye. Lav-glykemisk mat skaper langvarige energi. Whfoods. org foreslår å spise søte poteter, selleri, artisjokker og helkornprodukter.

Protein

Egget er en av de beste mat å gi energi og holde kroppen sunn følelsen. Womenfitness. net finner egg til å være gode kilder til protein, gir omega-3 fettsyrer og vitamin E. Den protein langvarig energi og vitamin E er en antioksidant utvide generelle helse. Laks, også høy i omega-3 fettsyrer og et lavt kalori protein, er et annet godt valg for langvarige energi. Omega-3 fettsyrer er viktig for å bygge cellemembraner og sammen med protein, er gunstig med å hjelpe idrettsutøvere gjenopprette energi etter anstrengende trening.

Nøtter og belgfrukter

Å ha en servering av nøtter eller belgfrukter med et måltid eller som et snack øker energi og holder kroppen sunn. Womenfitness. net foreslå belgfrukter for fiber-innhold, som holder blodsukkeret og energinivået stabilt. De er også høy i protein og langsomt slipper komplekse karbohydrater, gir langvarig energi. Womenfitness. net finner spise belgfrukter gir en mer stabil og lengre tilgang på energi. Whfoods. org finner essensielle fettsyrer som finnes i nøtter som rå mandler, valnøtter, pekannøtter, linfrø eller sesamfrø støtte sunne cellemembraner. Dette gir god energi og gjør dem til en stor kilde til sunt fett. Womenfitness. net foreslår å spise to porsjoner av nøtter om dagen. En servering av nøtter regnes 1 oz.


Previous:nothing Next:bein kreft kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan å overleve på Weight Watchers (eller enhver diett)
 • naturlige måter å miste magen fett
 • hvordan du flat mage uten trening
 • kjendis vekttap tips
 • fastfood vekt Watcher guide
 • hvordan du får en flat mage i to uker
 • matvarer for å unngå med høyt kalium
 • kalorifattig mat som er fylling
 • det verste mat for diabetikere
 • tips for vektøkning
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com