bodybuilding: diett for dem som gjør kvelden treningsøkter

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-04
Noen mennesker våkner opp om morgenen kompressormatet med energi og klar til å takle dagen. Andre ta flere timer før de føler opp til par. For sistnevnte gruppe, å komme seg til gym i morgen er en nesten uoverkommelig utfordring. Evening treningsøkter gir en bedre mulighet så langt som motivasjon er bekymret, men det kan være spesielle kosttilskudd hensynet til kvelden trainee

Insulin Management

Insulin er det mest anabole (muskeloppbyggende) hormon i kroppen vår. Men det er også et tveegget sverd, som det også er den primære fett-lagring hormon. Heldigvis, kan vi utøve fair mengder av kontroll over denne kraftpakken. Insulin er primært produseres i direkte svar på hvilke typer mat vi spiser-karbohydrat forbruk utløser insulin produksjonen til et vesentlig større grad enn protein eller fett

Så for dieter som løfter på kveldstid, holder. et stramt tøyler på insulin produksjonen i løpet av dagen er avgjørende å holde slank og Shedding pounds. For å oppnå dette, anbefaler vi at du sterkt begrense carb inntak i løpet av dagen-holde karbohydratinntak begrenses strengt til frukt og grønnsaker. Denne anbefalingen endringene umiddelbart etter treningen. Der vil du umiddelbart pigge insulin for å starte muskel-vekst prosessen, slik at kroppen din å komme seg etter treningen. Konsumere et måltid som inneholder raskt fordøyd karbohydrater og protein, med minimal fett-noe som kylling og ris vil gjøre utslaget pent. Spis et middelsstort protein og karbohydratrikt måltid umiddelbart etter treningen, og igjen rundt en time senere. Dette vil gi kroppen din med de næringsstoffene den trenger for å komme seg og vokse. Og takket være din karbohydrat begrensning under pre-workout timer, vil kroppen din være mer følsomme for insulin produsert, fører til mindre sjanse for at næringsstoffene vil bli lagret som fett.

Generelt Dieting

Bortsett fra at din post-workout måltider er riktig balansert, må kvelden løfteren også sikker på at han skikkelig drivstoff kroppen hans i løpet av dagen. Ellers, vil du føle deg flat og utmattet når det er tid til å trene, og fett-tap innsats vil bli svekket av mangel på energi. Så hele dagen, bør du spise et måltid hver to til tre timer. Hvert måltid bør bestå av en mager proteinkilde (kjøtt, egg, fisk, fjærkre), frukt og grønnsaker. I tillegg begrense drikkevarer til null-kalori valg som vann og grønn te. Noen kaffe er greit, men ikke gå over bord på koffein som du vil sannsynligvis krasje en gang før treningen, noe som også vil hindre din fremgang. Bortsett fra det, prøve å holde borte fra flytende måltider, som er fordøyd for fort, og kan også forårsake mindre insulin svingninger. Og vær sikker på å innta nok kalorier fra fett, som en rekke hormonelle systemer i kroppen er avhengige av kosttilskudd fett-konsumere minst 25 prosent av kaloriene fra en blanding av animalsk fett, fett fra frukt og grønnsaker (som avocado og kokosnøtter ) og oljer (som oliven og macadamia mutter).

Gjennom å holde tett kontroll over insulin nivåer og riktig fôring kroppen din med jevne mellomrom i løpet av dagen, vil kvelden treningsøkter og fett tap innsats videre at mye mer jevnt.


Previous:nothing Next:næringspyramiden ernæring guide

Relaterte artikler


 • linfrøolje fordeler
 • krav til lap-bandet justerbar mage banding system
 • Slik bestiller du phentermine online
 • hvordan få flatere mage fort, før sommeren
 • hvordan å gå ned i vekt med trening og kosthold
 • vegetarisk diett for vekttap
 • diett for å miste magen fett for menn
 • hvordan å lage lys og frisk
 • hvordan du kan redusere mage fett rask
 • næringspyramiden for diabetikere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com