raskeste måten å miste 15 pounds

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-08-17
Når det kommer til å miste vekt, jo hardere du er villig til å jobbe, jo bedre de resultatene du vil høste. Mens det er best å gå ned i vekt gradvis å øke din evne til å holde den av, kan du forbedre din vekttap innsats ved å forplikte seg til et sunt kosthold program og et treningsprogram som inkluderer høy intensitet økter. Hvis du holder deg til planen din, vil du raskt se endringer i vekten din

Et sunt kosthold

Først ta et par dager og skrive ned alt du spiser. Bruk denne informasjonen til å bestemme hvor mye kalorier du forbruker på en daglig basis. Herfra planlegger å redusere kaloriinntaket med 500 kalorier hver dag, men ikke bruker mindre enn 1200 kalorier om dagen.

Commit å spise et sunt kosthold ved å redusere ditt forbruk av emballert, bearbeidet mat. Dette inkluderer alt du gjør fra en pose eller boks eller snacks som kommer fra dagligvarebutikk hyllene. Disse matvarer inneholder mye kalorier og konserveringsmidler som kroppen ikke trenger. Bytt til hel, fersk mat inkludert frukt og grønnsaker og magre proteinkilder som for eksempel fjærfe, fisk, bønner og tofu. Korn vil være ett pakket mat som du bør gjøre et unntak. Velg fullkorn pasta, sort ris, quinoa, hvete bær og stål-kutt havre for noen alternativer.

Design dine måltider for hva som fungerer best for å møte dine sult og drivstoff for kroppen din. Du kan velge tre måltider og to snacks per dag, eller seks mini-måltider. Når spise et måltid, fyll tallerkenen din halvfull av frukt og grønnsaker, en fjerde full av en mager proteinkilde og en kvart full av hele korn. For mini-måltider, være at hver inneholder en balanse mellom karbohydrater og protein og ca 250 kalorier hver hvis du er på en 1500-kalori plan.

Regelmessig trening

For den raskeste vekttap, planlegger å innlemme hjerte-aktivitet fem til seks ganger per uke i minst 45 minutter hver økt. Velg de aktiviteter som fører til høy-kalori brannsår som innendørs sykling, den elliptiske trener eller kjører. Inneholde noen form for styrketrening to til tre ganger per uke. Dette kan være i form av løfte frie vekter eller bli med en sports condition eller muskel condition klasse. Challenge kroppen din på nye måter og omfatter typer trening du aldri har gjort før, som kampsport, yoga eller en kulturell dans klasse. Innlemme nye øvelser vil føre til vellykket toning og vekttap.


Previous:historie FDA mat etiketter Next:er yoghurt bra for dietter?

Relaterte artikler


 • flytende leveren rens
 • hvordan du flat mage ut
 • hvordan du kan redusere mage fett - de tre fundamentene
 • hvordan du får en flat mage uten trening eller kirurgi
 • hvordan du kan redusere mage fett
 • hvordan å lage en sunn mage trimming salat.
 • vann og slanking
 • hvordan du får en flat mage for kvinner
 • historie FDA mat etiketter
 • raskeste måten å miste 15 pounds
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com