rask fett tap teknikker

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-08-17
Fett fungerer som en god isolator i kroppen. Det gir en pute for organene, og det kan holde deg varmere om vinteren. Men det er der romansen kommer til en skrikende stans, ettersom store mengder fett kan øke risikoen for sykdommer som diabetes, hjertesykdommer, kreft og høyt blodtrykk. Med det blir sagt, det finnes måter å miste fett som involverer noen strenge oppmerksomhet til form, disiplin og kosthold. Når målet er å miste fett raskt, du trenger bare å skru intensiteten opp et hakk.

Calorie Kutte

Den kosthold er en av de viktigste bidragsyterne til fett tap. Det første du må gjøre er å kutte ut all junk food og mat som er høy i kalorier og har liten eller ingen næringsverdi. Dette vil inkludere fastfood, godteri, kaker, muffins, donuts, brus, sukret drikke, rødt kjøtt, hele fete meieriprodukter og mat kokt eller stekt i smør. I stedet bør kostholdet bestå av høy kvalitet, nærings tette matvarer som er høy i vitaminer, mineraler og fiber. Noen eksempler er frukt, grønnsaker, frø, nøtter, magert kjøtt, lite fett meieriprodukter, fisk og helkorn.

En måte å bruke denne sunn mat til din fordel er ved å spy opp stoffskiftet. Spise en balansert måltid hver 2 til 3 timer, vil føre til at kroppen til å brenne kalorier for å fordøye maten. Når det er kun nok mat til energi, vil du ha noe ekstra å bli lagret som fett, og kroppen din vil være mer effektivt å brenne kalorier. Et eksempel på et balansert måltid er en kalkun wrap lastet med grønnsaker og litt olivenolje dressing.

High Intensity Øvelse

Trening har mange fordeler for kroppen. Når det kommer til å miste fett, er det en todelt tilnærming. Kardiovaskulær trening forbrenner hovedsakelig fett og vekttrening bygger muskler som kan øke metabolismen. Den måten å virkelig få mest mulig ut av disse typer trening for å miste fett raskt er ved å utføre dem på en høy intensitet. Når det gjelder kondisjonstrening, kan dette gjøres ved å gjøre intervalltrening for eksempel sprint intervaller. Dette gjøres ved å utføre en oppvarming, deretter vekselvis 30 sekunders spurter med 60 sekunders hvileperioder for en serie med reps.

Høy intensitet kan brukes på vekttrening ved å redusere tiden mellom settene, eller ved å gjøre aktiv hvile i mellom settene. For eksempel, i stedet for å sitte passivt og se på, kan du hoppe tau, løpe på en tredemølle, gjør step-ups på en boks eller du kan gå rundt i gym på et raskt tempo. En annen måte å øke kalori utgiftene er ved å bruke frie vekter eller kabler i stedet for maskiner. Maskiner gjøre mye av arbeidet for deg.

Svette

Selv om det ikke kan være den sikreste metoden i verden, er det ingen som hevder at badstuer kan hjelpe deg å miste vekt raskt. Dette er ofte gjort av brytere, mixed martial kunstnere, boksere eller noen andre som trenger å "kutte vekt" for en kamp eller en hendelse. Det er ikke utelukket å miste fem på ti pounds på en enkelt dag. En måte å gjøre dette enda mer intens er å trene inne i badstuen mens iført en badstue dress. En spinn sykkel kan bli samlet i det, kan hoppe tau skal utføres eller ulike øvelser kan gjøres som pushups. Badstuen drakten kan også brukes mens du gjør daglige aktiviteter. Denne drakten dekker kroppen fra anklene opp til halsen din. Kroppsvarmen kan ikke flykte, noe som fører til en høy økning i vekttap.

Hver gang disse metodene er brukt, vann bør brukes hele tiden. Ikke bor hydrert kan føre til alvorlige medisinske problemer, inkludert død.


Previous:hvordan du kan redusere fytinsyre i mat Next:historie FDA mat etiketter

Relaterte artikler


 • hvordan å lette en opprørt mage med peppermynte
 • hvordan du flat mage ut
 • hvordan du flat mage uten trening
 • hvordan å miste nedre mage fett
 • full body detox oppskrift
 • hvordan du får en flat mage fort!
 • kalorifattig mat som er fylling
 • hvor mye vann skal jeg drikke hver dag?
 • hvordan du kan redusere mage fett - de tre fundamentene
 • hvordan å lage en sunn mage trimming salat.
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com