hvordan stramme løs hud uten kirurgi

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-22
Løs og slapp hud kan være irriterende for å si det minste. Spesielt etter vekttap. Du har jobbet så hardt for å miste buk fett og få den kroppen du alltid ønsket og nå har du dette teppe av løs hud hengende ned. Det gjør du nesten lyst til å skrike. I noen svært alvorlige tilfeller kirurgi er den eneste muligheten for å fjerne løs hud, men ofte hvis du følger de riktige trinnene en bare ha tålmodighet du kan stramme den slappe huden uten kirurgi
en.
Det første trinnet i stramme den løse huden er å forstå hva som gjør det sag i første omgang. Skin er faktisk et organ. Det er utrolig spenstig. Skin er laget for å strekke så kroppen vokser og krymper når vi blir mindre. Dette er den første indikasjonen på at det kan være mulig å stramme løs hud mødre natur måte uten risiko for kirurgi. Svært alvorlige tilfeller av løse slapp hud kan faktisk kreve en kirurgisk prosedyre, men først prøve den naturlige måten. Forstår at det kan ta litt tid å gjennomføre stramme huden igjen, men det er langt bedre å unngå kirurgi hvis mulig. Hvis du har opplevd raske vekttap, for eksempel med vekttap kirurgi stramme overflødig hud kan ikke være en lett oppgave. Det vil kreve hardt arbeid og endringer i livsstil. I tillegg må du være tålmodig. Huden din har ikke strekke seg over natten, og du vil ikke stramme den over natten.
To.
Hvis du bare er begynnelsen på vekttap reisen det er ting du kan gjøre for å forhindre større mengder av slapp hud i første omgang. Prøv å gå ned i vekt sakte. Dette gjør at skins elastisitet til å holde tritt med vekttap. I tillegg når du miste vekt raskt og uten riktig mengder trening du mister muskel tone. Muscle fungerer på en propell hindre huden fra å bli løs og hengende.
Tre.
Nå hvis det er etter det faktum og du merker allerede løs hud er det ting du kan gjøre for å forbedre det . Begynn en daglig treningsprogram. Aerobic og cardio øvelser er best. Ab crunches og sit ups er bra, men selv om du bare gå 30 minutter om dagen vil du se forbedring. Trening hjelper stramme løs hud det to måter. Det hjelper å buid muskel tone, og den vil fullføre begrave noen leftover overflødig fett under huden. Noen ganger selv om vi har reachd målet vårt i vekt er det fortsatt fett innskudd under huden. Forekomstene av fett veier i huden ned hindrer den fra å stramme opp igjen.
Fire.
Drikk mye vann. Holde huden din godt hydrert er avgjørende i å forbedre hudens elastisitet. Hvis du ikke er skikkelig hydrert huden din ikke vil ha "bounce Back" at det en gang hadde.
fem.
Det er også gunstig å bruke fuktighetskrem for huden din daglig. Holde huden fuktig vil bidra til å øke elastisiteten i tillegg.
6.
Utgangspunktet bare leve sunt. Spis en velbalansert kosthold, drikke mye vann for å unngå dehydrering, og utøve daglig. Hvis du følger disse trinnene bør du begynne å merke bedring, men husk å være tålmodig. Stramme løse huden kan ta tid. I mellomtiden nyte vekttap prestasjon. Vær stolt av deg selv hva selv forbedringene du allerede har gjort. Ikke vær hard mot deg selv fordi det er arbeid fortsatt må gjøres. Tross alt Roma ble ikke bygget på én dag!


Previous:nothing Next:helse tips for vekttap

Relaterte artikler


 • vegetarisk diett for vekttap
 • vitamin anbefalinger for menn
 • hvordan du får en flat mage i to uker
 • hjem bøte for å miste buk fett
 • hvordan brenne stor mage fett en gang for alle
 • kalorifattig mat som er fylling
 • hvordan bli kvitt mage fett rask
 • helhetlig vekttap tips
 • hvordan du kan redusere mage fett med besk kirsebær
 • 1500 calorie kosthold for diabetikere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com