hvordan du gjør et vekttap trene

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-31
Når du utformer et vekttap regne ut det må være den rette for deg. Hvis ikke, vil du mest sannsynlig ikke vil gå ned i vekt med det. Alle er forskjellige, hva som fungerer for en person ikke kan arbeide for en annen. Ha dette i tankene når du spør noen hvordan de gikk ned i vekt
en
For et vekttap trene til. . være rett for deg det kan ta litt prøving og feiling. Det viktigste er at du begynner å gjøre noe og ikke sette den av. Utsettelse er det som holder mange mennesker fra å gjøre det de vet de trenger å gjøre. De sier i morgen og morgendagen aldri kommer!
Det er alltid bedre å gjøre noe selv om det er en 15 minutters spasertur i det minste det er en start. Det første du trenger å gjøre er å sørge at uansett hva slags trening du velger passer inn i timeplanen din. Dette er en Biggie! Folk bruker planen unnskyldning mer enn noe annet for ikke å gjøre sitt arbeid ut.
To.
Det er også bedre hvis du kan gjøre det om morgenen denne måten kan du ikke blåse den av senere med en altfor sliten unnskyldning. Stå opp tidlig og gjøre det! Også velge en type trening du liker, hvis du ikke sjansen er at du vil slutte. Bare gjøre aktiviteter i din kondisjon eller du kan gjøre over.
Det er lurt å begynne med en enkel vekttap trene og jobbe deg opp til et høyere nivå litt om gangen. For eksempel kan du begynne med en nybegynner aerobic skritt video hjemme og i løpet av 3-4 uker opp til mellomfag. Det langsiktige målet vil være å trene 3-5 dager i uken i 60 minutter hver økt.
Tre.
Hvis du ikke er en nybegynner og trenger å gå ned i vekt så må du å være sikker på at du er konsekvent upping intensitet i treningen. Du bør ha en cardio og vekt trening rutine på plass 3-5 dager i uken i minst 60 minutter en sesjon. Økende intensitet vil øke hastigheten på vekttap ved å øke metabolismen og brenne mer fett.
The cardio arbeider hjertemuskelen og vekttrening verk alle de andre musklene. Husk, trenger vekttrening rutine å inkludere alle store muskelgrupper, slik at musklene er tonet og ikke slapp etter vekttap.
Fire.
Holde et vekttap trene journal er en flott måte å holde deg ansvarlig og å spore fremgang. Husk, du utformer en treningsøkt som vil jobbe spesielt for deg. Hvis du ikke dokumentere det kanskje ikke så vellykket. For ikke å nevne at du kan glemme detaljer fra uke til uke.
Vekttap mål avhenger i stor grad på kosthold, trening alene er vanligvis ikke nok. Derfor begynner reduksjon til 1500 kalorier om dagen, ikke mindre enn 1200. Se ressursene nedenfor for mer vekttap verktøy og trening rutiner.


Previous:nothing Next:hvordan naturlig øke minnet

Relaterte artikler


 • raskeste måten å miste mye vekt
 • hvordan du kan redusere mage fett rask
 • glutenfri middag ideer
 • kosthold for stoffskifte og thyroid problemer
 • hvordan få større triceps
 • hvordan du kan nyte vin og unngå mage fett
 • rask fettfattig middag ideer
 • oppskrifter for Crohns sykdom
 • spa oppskrifter for hjemmet
 • å skape en sunn spising måltid plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com