hvor å endre kroppen din form

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-25
Alle har en annen kroppsform, som avhenger mest av genetikk, samt kosthold og mosjon rutiner. Drømme om å ha et timeglass figur som din beste venn opprettholder? Eller kanskje du lengter etter en flat mage og slanke hofter? Endre en kroppsform kan oppnås med riktig trening og kosthold. De seks grunnleggende kroppsformen er Hourglass, A-ramme, H ramme, V ramme, linjal og Oval form. Hver figur kan kreve en annen øvelse for å gjøre nødvendige endringer

Du trenger:.
Datamaskin med Internett.
South Beach Diet medlemskap.
High-fiber grønnsaker.
Beans.
Nøtter.


en.
Endre kroppen til et timeglass figur med styrketrening som inkluderer knebøy, ben presser og lung. Cardio trening bør bestå av jogging, sykling, hopping knekt, svømming og low impact aerobic. Drikk åtte glass vann om dagen og spiser rett til å få timeglass figuren.
To.
Unngå anstrengende cardio øvelser hvis du vil endre en A-ramme kroppsfasong. Cardio kan øke størrelsen på muskler på underkroppen. I stedet, bruk tredemølle eller en elliptisk med en svak stigning og praksis styrketrening. De fleste av kroppsvekten konsentrert rundt rumpe, hofter og lår. Overkroppen muskler kan gjøre underkroppen vises mindre i størrelse.
Tre.
Practice lung, knebøy og ben presser for å hjelpe endre formen på en H ramme kroppen. Dette organet typen anses atletisk og vises firkantet. For å minimere magen, delta i cardio øvelser ved hjelp av en tredemølle, en stepper eller ta en rask tur i minst 30 minutter om dagen. Underkroppen motstand trening er nødvendig for å bringe kroppen i harmoni med de brede skuldrene som vanligvis finnes på H ramme organer.
Fire.
Øk benet størrelse med knebøy og ben presser for å endre en V kroppsfasong. Skuldrene er vanligvis et par inches bredere enn hoftene med denne type form. Øv cardio hjelp av stepper. Denne formen for trening vil forandre formen på beina og hoftene ved å legge ekstra vekt og muskler til de områdene trengs mest.
Fem.
Practice styrketrening og cardio øvelser for å legge til muskel-og kurver for en Linjal formet kropp. Motstanden trening bør være spent med Skulderpress, benkpress, latissimus-downs og knebøy. Fokus på å bygge muskler og ikke miste vekt. Spis 04:57 godt balanserte måltider om dagen. Endring av dette kroppsform kan kreve opplæring hver muskel gruppe ukentlig.
Seks.
Tren bruke tredemølle for å endre en Oval formet kropp. Også kjent som "eple" denne kroppen form er vanligvis finner på en person som er kort i høyden, har tynne ben og en tykk midsection. Fokus på vekt trening på beina for å skape balanse med overkroppen. Å bidra til å endre formen på underkroppen, praksis ben presser, knebøy og vektstang heiser.

Tips og advarsler


 • Rådfør deg med en fysisk trener eller en lege dersom øvelser produserer smerte og hevelse.


 • Previous:nothing Next:kalori telling retningslinjer

  Relaterte artikler


 • hvor mye vann skal jeg drikke hver dag?
 • hvordan du kan redusere mage fett rask
 • guide til rask vekttap
 • hvordan du flat mage uten trening
 • hvordan du kan nyte vin og unngå mage fett
 • enkle måter å miste magen fett hjemme
 • sunne måltider å spise
 • vegetarisk diett for vekttap
 • årsaker til en adrenalin rush
 • raskeste måten å miste 40 pounds
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com