flytende leveren rens

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-18
Du har sett en økning i allergier, opplever du smerter i høyre side, rett under brystkassen din, og finner du deg selv mer sliten enn noen gang. Sjansene er, leveren er svak og trenger en rens. Når det gjelder å gjennomføre en rens for leveren din, er en mulighet en væske-bare rense. En flytende rens kan kvitt din lever av giftstoffer som kan nå påvirke det. Det finnes flere typer væske leveren renser

Aloe Vera-Red Rasberry-Dandelion Root Blanding

En flytende leveren rense alternativet ligger i en urte blanding, der de viktigste ingrediensene er aloe vera bladet, løvetann rot , og røde bringebær (konsentrat). Aloe vera kan berolige fordøyelseskanalen, og røde bringebær konsentrat er fullpakket med antioksidanter. Løvetann rot hjelper leveren å fjerne avfallet. Til sammen kan dette potente blandingen fungerer som en effektiv flytende rengjøringsmiddel for leveren din. Vurder et produkt som Liquid Renset av Nature's Sunshine, som inneholder alle tre ingredienser, eller sjekke med din lokale urte butikken for lignende produkter. Drikker det en gang om dagen i en uke.

Apple Juice

En annen leveren rens innebærer bruk av eplejuice. Den syrer i eplejuice hjelper oppløse stillestående galle som kan være til stede i og rundt leveren din. Prøv å drikke eplejuice bare i to dager. Drikk minst åtte kopper hver dag. Ikke prøv dette for mer enn to dager på rad.

Fasting

Dagen før en rens, er det sannsynligvis en god ide å gå på en rask. Dette betyr at ingen mat eller drikke i det hele tatt i minst to rett måltider. Dette vil rense systemet på en foreløpig måte, i forberedelse til væsken leveren rens som kommer. Føl deg fri til å drikke litt vann dersom en all-out rask er for mye for deg. Også, har ingen planer om å gå ut eller deltar i noen form for anstrengende aktivitet uansett enten under ditt foreløpige fort eller væsken rense seg selv, er sjansen stor for at du vil føle deg sliten hele.


Previous:næringspyramiden for diabetikere Next:hvordan du kan redusere fytinsyre i mat

Relaterte artikler


 • hvordan å lette en opprørt mage med peppermynte
 • sunne måltider å spise
 • er yoghurt bra for dietter?
 • hvordan du får en flat mage fort!
 • raskeste måten å miste 15 pounds
 • hvordan du kan redusere mage fett - de tre fundamentene
 • hvordan du kan redusere fytinsyre i mat
 • hvor mye vann skal jeg drikke hver dag?
 • historie FDA mat etiketter
 • hvordan å lage en sunn mage trimming salat.
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com