enkle måter å miste magen fett hjemme

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-08-20
Når det kommer til å miste buk fett, kan det være alt for lett å ty til drastiske målinger. Tummy tucks, fettsuging-dette er bare et par av de ekstreme tiltak som folk går gjennom for å bli kvitt magefett, men slike tiltak er ikke alltid nødvendig. Det er mye enklere, mindre invasiv, tiltak for å miste buk fett hjemme

Start Jogging

Jogging er en flott måte å tone opp kroppen og miste litt ekstra fett også, spesielt i magen området. Når gjort riktig, får jogging pulsen forhøyet nok og lenge nok tid at det begynner å brenne fett over hele kroppen. Mange som tar opp jogging finner at de kan øke sin egen metabolisme og bygge en sterkere, sunnere hjerte på samme tid.

Endre Snacking Habits

Å miste magen fett er ikke om å frata deg selv. Det handler om å endre ting slik at du er i en sunnere tilstand av sinn og kropp. Snacking er en ting som ikke har til å stoppe, men må endres. Hvis du for tiden spiser mye chips og godteri på jobben, ta litt frukt og kjeks i stedet. Det tilfredsstiller samme sukker og salt cravings, men til en brøkdel av kalorier og fett. Grønnsaker og nøtter er også stor snacks. Carry sunt snacks med deg hele tiden for å unngå trangen til å treffe salgsautomat ved at post-lunsj sult pang streik.

Få en Hobby

Hvis du finner deg selv sittende mye rundt, bør du vurdere en utenomfaglige aktiviteter som du kan ta opp som en måte å bli mer aktiv. Sykling, turgåing, frivillig-noe som får kroppen i bevegelse og opp av stolen som kan hjelpe deg til å brenne som buk flab. Kombinert med andre common-sense livsstil endringer som omfatter kosthold og trening, være mer aktiv er en viktig del av å bygge en sunnere kropp.

Drikke mer vann

Den gjennomsnittlige personen ikke drikker nok vann. Brus og juice kan faktisk bidra til mage fett problemet, mens vann hjelper kroppen til å kaste vekt naturlig. Det kan også bidra til å holde kroppen hydrert for trening og ta opp plass i magen, hjelper deg til å føle deg fyldigere og mindre sannsynlighet for å snack.

Unn deg

Mens kaker og informasjonskapsler er ikke en del av en sunn mage fett-diett, bør du vurdere å behandle deg selv en gang i uken. Dette kan eliminere splurging at så mange dieters bukke til som de forsøker å slutte deres favoritt mat kald kalkun. Hver fredag, unn deg en god drink eller kakestykke som belønning for å være så flittig i dine forsøk på å miste magen fett.


Previous:nothing Next:hvordan å lage lys og frisk

Relaterte artikler


 • kalorifattig mat som er fylling
 • hvordan du får en flat mage fort!
 • hvordan du miste din mage fett - den beste måten å miste magen fett
 • hvordan å bli motivert for vekttap
 • hvordan å miste nedre mage fett
 • hvordan du gjør en flat mage kosthold
 • hvordan å ha en flat mage uten å gjøre crunches
 • hvordan du kan redusere mage fett med besk kirsebær
 • hjem bøte for å miste buk fett
 • hvordan å miste mage fett diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com