diett for raske vekttap

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-08-24
Populære dietter som Atkins, South Beach og Raw Food dietter er å gå til ekstreme eliminere eller strengt begrense forbruket av hele matvaregrupper. Selv om disse dietter kan føre til rask vekttap, de også risikerer ledende tilhengere mot vitaminmangel. I det lange løp, strengt begrenser dietter for eksempel den nevnte er ikke bærekraftig. Den 1200 Calorie Diet er en bærekraftig diett som tillater raske vekttap og en frilynt diett plan, med den eneste begrensningen er å holde seg innenfor den daglige tilmålte kaloriinntak.

Du trenger:
datamaskin med Internett
. South Beach Diet medlemskap.
High-fiber grønnsaker.
Beans.
Nøtter.

Om Diet

Som tittelen på dietten innebærer, gjør at 1200 Calorie Diet dens tilhengere et daglig kaloriinntak på 1200 kalorier per dag. Dietten er basert på bevist teorien om at inntak av en lav-kalori diett vil føre til vekttap over tid. Selv om noen kan vurdere en 1200 calorie godtgjørelse per dag for lite til å konsumere tre måltider per dag, gir den dietten daglige måltider prøver som utstillingsvindu oppfylle måltider (frokost, lunsj og middag), og minimum et snack per dag.

oppnå vekttap mens forbruker bearbeidet mat og pre-pakket frosne måltider er mulig, men konsumere en diett rik på magre proteiner, hele korn, grønnsaker og frukt vil tillate deg å spise opp en større mengde mat , som de vanligvis inneholder færre kalorier enn ferdigmat. Dieters blir bedt om å konsumere åtte til ti glass vann per dag for å holde kroppen skikkelig hydrert. Ingen definitive trening anbefalingene er skissert for dieters, som 1200 kalorier kan være for lite til å opprettholde et livskraftig øvelse diett. Imidlertid kan kostholdet opprettholde lyset aktiviteter som rask gange, sykling og yoga.

Vekttap

Skaperne av de 1200 Calorie Diet har gjort noen konkrete vekttap krav. Dette er fordi hver dieter vil miste vekt med en rate kompatibel til deres spesifikke kroppens kjemi. Det ville være tåpelig å hevde at både en litt overvektig 5 fot 4 tommer husmor og en overvektig 6 fot 4 tommer mannlige snekker vil tape like mye vekt innenfor den samme tidsrammen, begge har dramatisk annerledes kropp kjemi og aktivitetsnivå. For at et kosthold å forårsake vekttap, må du inntar færre kalorier enn det som er nødvendig for å opprettholde din nåværende kroppsvekt. Ifølge Clark State Community College, for at en person med et normalt aktivitetsnivå for å opprettholde sin nåværende vekt, må han forbruke 15 kalorier per kilo kroppsvekt.

Final Verdict

Som med alle dietter, er det i din beste interesse å konsultere legen din før du starter en diett plan. Mens 1200 kalorier per dag vil føre til vekttap for folk flest, kan noen oppleve at 1200 kalorier er for rigid av en veiledning for å opprettholde sin nåværende livsstil, spesielt de med fysisk krevende yrker, og de som leder en aktiv livsstil. Den 1200 Calorie Diet er ideelt for de som er utsatt for u00ABfaller av vogna" på grunn av strenge mat forbruk retningslinjer, slik dette kostholdet ikke begrenser forbruket av noen bestemte matvaregrupper.


Previous:nothing Next:naturlige måter å miste magen fett

Relaterte artikler


 • tips for vektøkning
 • Hvordan forhindrer et sunt kosthold kreft?
 • hvordan man kan forebygge urolig mage når du tar vitaminer
 • næringspyramiden for diabetikere
 • vann og slanking
 • helsemessige fordelene av besk kirsebær juice konsentrat
 • hvordan å miste nedre mage fett
 • prosessen med vekttap
 • hvor mye vann skal jeg drikke hver dag?
 • hva er acidophilus piller?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com