Hvordan forhindrer et sunt kosthold kreft?

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-12

Forbedrer immunsystemet

Et sunt kosthold, fremmer en rikt på frukt, grønnsaker og helkorn, et sterkt, sunt immunforsvar som er bedre i stand til å gjenkjenne og bekjempe sykdomsfremkallende elementer som kan lage en rekke helseproblemer, inkludert kreft. Et sterkt immunforsvar er bedre i stand til å arrestere begynnelsen sykdomsprosesser og forhindre dem fra å snu i full-blåst forhold enn ville en svakere, mer svekket immunsystem. Mange former for kreft mistenkes å være forårsaket, i hvert fall delvis, med svekket immunsystem.

Reduserer Free Radical Dannelse og Skade

Frie radikaler er enten atomer eller molekyler som har minst ett uparet elektron. Dannet som en naturlig følge av cellen metabolisme, frie radikaler er svært reaktive og ustabile og skattekart elektron molekyler fra andre celler i kroppen, noe som skaper ekstra frie radikaler dannes. Over tid, frie radikaler forårsake skader i cellene DNA og forstyrrer normale cellulære omsetning og celle replikering. Frie radikaler er antatt å øke frekvensen av aldring i kroppen, fremme dannelsen av ulike sykdommer, inkludert kreft, og lavere kroppens immunsystem. Et sunt kosthold, spesielt et kosthold som er tung på grønne bladrike grønnsaker, frukt er rik på vitamin C og beta karoten, antas å redusere dannelsen av frie radikaler og begrense skaden som frie radikaler gjøre med kroppen.

Sikrer riktig Næringsinnhold Opptak

For at en kropp skal fungere på optimalt nivå, har det å bli matet en konstant tilførsel av høy kvalitet, næringsrik mat fra en rekke matvaregrupper. Spise et sunt kosthold sørger for at alle kroppens grunnleggende ernæringsmessige behov blir møtt. En diett mangler i vitale næringsstoffer og mineraler kan bidra til en rekke sykdommer og tilstander, inkludert ulike typer kreft, hjertesykdommer og diabetes. Et sunt kosthold forsyner kroppen med drivstoffet den trenger for å utføre sine vitale funksjoner og foreta nødvendige reparasjoner og /eller justeringer til sine organer og celler. En kropp matet et sunt kosthold er mindre sannsynlighet for å oppleve unormal cellevekst, mutasjon og divisjon, som er hvordan kreft starter.


Previous:full body detox oppskrift Next:gjøre det selv detox

Relaterte artikler


 • hvordan å bli motivert for vekttap
 • hvordan du miste din mage fett - den beste måten å miste magen fett
 • hvordan du flat mage uten trening
 • hvor mye vann skal jeg drikke hver dag?
 • hvordan du kan redusere mage fett rask
 • hvordan å lage en mage busting smoothie?
 • hvordan du kan redusere mage fett
 • hvordan du får en flat mage uten diett eller trening
 • er yoghurt bra for dietter?
 • hvordan du flat mage ut
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com