hvordan man kan forebygge urolig mage når du tar vitaminer

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2010-01-12
Får du kvalme eller halsbrann etter å ha tatt vitaminer eller kosttilskudd? . Slik hindre magen opprørt når du tar vitamin piller
en.
Vit hva du tar.
Hvis du tar en multivitamin, sjekk ingrediensene for å se hvis den inneholder jern. Jern er beryktet for å forårsake kvalme og urolig mage. Vær sikker på at du virkelig trenger en multivitamin med jern siden overflødig jern har vært assosiert med økt risiko for hjertesykdom. Dersom legen din har fortalt deg at du er jern mangel og må ta jern, prøve å ta det med mat. Dette løser problemet for mange mennesker.
To.
Ta dem i doser.
Hvis du tar en rekke piller, dele dem inn i tre separate doser så du ikke tar for mange vitaminer samtidig. Ta en dose med frokost, en annen dose til lunsj, og en endelig en på middag.
Tre.
Ikke ta vitaminer ved sengetid.
Hvis du ta en håndfull av vitaminer eller kosttilskudd og så legge seg ned, er det mer sannsynlig å oppleve halsbrann og sure reflux problemer. Vent minst tretti minutter før reclining etter å ha tatt vitaminpiller.
Fire.
Ta dem med mat.
Mange opplever milde magesyke når du tar kosttilskudd på tom mage. Hvis mulig ta dem etter et måltid. Hvis du tar kosttilskudd som må tas på tom mage for bedre absorpsjon, vente en time etter et måltid slik at absorpsjon vil bli bedre, men magen fremdeles ikke vil være helt tomt.
Fem.
Bytt til flytende vitaminer.
Flytende vitaminer er vanligvis bedre tolerert enn tabletter eller kapsler. Dessverre, de også koste mer, så gjør dette bare hvis ingenting annet fungerer. Det er flere steder på nettet som selger flytende vitaminer til konkurransedyktige priser. Det finnes også spray vitaminer tilgjengelig som er spritzed under tungen og absorberes direkte inn i blodet. Dette forbigår fordøyelseskanalen og bør ikke forårsake magesyke.
6.
Slutt, spør deg selv om du virkelig trenger å ta kosttilskudd eller heller det kan være sunnere å prøve å få ernæring fra en bedre kosthold.


Previous:hvordan du får en flat mage etter femti Next:hvordan stramme løs mage hud

Relaterte artikler


 • 1500 calorie vekttap diett
 • hvordan du kan redusere mage fett - de tre fundamentene
 • hvordan du kan redusere mage fett
 • hvordan du gjør en flat mage kosthold
 • hvordan å lette en opprørt mage med peppermynte
 • hvordan du får en flat mage etter femti
 • prosessen med vekttap
 • hvordan du flat mage uten trening
 • kalorifattig mat som er fylling
 • hvordan brenne stor mage fett en gang for alle
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com