hvordan du kan redusere mage fett

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2010-01-12
Når du reduserer magen fett det gjør du ser tynnere over alt og dette er fordi du er tynnere over alt. Enten du vet det eller ikke hvis du mister magen fett betyr det at du har mistet total kroppsfett. Det er ingen annen måte å miste det

trenger Du:.
Proteiner
Grønnsaker.
Stivelse.
Pålegg.
Vektøkning kosttilskudd.


en.
Mange tror at du kan redusere mage fett ved å utøve magen bare. Med andre ord, tror de at du kan oppdage redusere. Feil, kan du ikke spot redusere, er det ingen slike ting, derfor, når du mister vekt vil det bli samlet kroppsfett som inkluderer magen.
Faktisk kan du miste flere magen fett ved vekttrening beina dine. Jeg vet det høres sprøtt å gå ned i vekt i magen ved å arbeide beina, men det er sant. Dette skyldes at beinet musklene er den største og hardeste musklene i kroppen til å fungere, slik at du forbrenner mer kalorier arbeider dem.
To.
Vekt trening er en av de beste måtene å tape kroppsfett og få muskelen. Det er muskel som fungerer mirakel for deg, fordi det brenner fett. Følgelig, jo mer fett du brenner flatere magen blir. For å tape enda mer fett alt du trenger gjøre er å legge intens kardio.
En kombinasjon av styrketrening og intens kardio vil øke metabolismen på en rask hastighet, spesielt hvis det gjøres konsekvent. Jeg dobbel hunden tør ya å trene seks dager i uken pumping jern 3 og cardio 3 med høy intensitet i 3 måneder.
Tre.
En annen fin måte å øke muskel og redusere mage fett er med intervalltrening. Denne måten trenger du en kombinasjon av moderat og intens trening kombinert. Alt du gjør er spruter av intens trening, og avta litt så gjør dette gjennom hele rutinen.
For eksempel, hvis du går ti minutter så joggetur for fem og gjør dette frem og tilbake i 30 minutter du er intervalltrening. For å skru opp intensiteten etter noen uker du reversere rekkefølgen, slik at du går for fem og løpe i ti.
Fire.
Vil selvfølgelig ikke noe av dette ta av en pund hvis du ikke kutte kalorier. Slik starter kutte 500 om dagen til du er i 1200-1500 ikke mindre enn 1200. I tillegg må du huske å drikke mye vann den fyller deg opp og har ingen kalorier.
Safe vekttap er to pounds en uke, og det skal være enkelt hvis du trener og spiser 1200-1500 kalorier om dagen. I tillegg, er det best å velge en øvelse du liker slik at du ikke vil slutte. Poenget er å flytte mer og spise mindre.


Previous:hvordan å bli motivert for vekttap Next:hvordan du får en flat mage raskt

Relaterte artikler


 • hvordan du får en flat mage fort!
 • hvor mye vann skal jeg drikke hver dag?
 • vann og slanking
 • næringspyramiden for diabetikere
 • hvordan å ha en flat mage uten å gjøre crunches
 • er yoghurt bra for dietter?
 • gjøre det selv detox
 • hvordan du får en flat mage uten diett eller trening
 • sitron detox rens
 • krav til lap-bandet justerbar mage banding system
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com