hvordan du kan redusere mage fett rask

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2010-01-12
Det er ikke så vanskelig som folk tror å redusere mage fett raskt. Mye overflødig abdominal fett stammer fra stress. Stress øker kortisolnivå forårsaker fett å akkumulere i mageområdet. I dag er våre kropper biologisk predisponert til å øke abdominal fett celler til å lage en beskyttende pute over magen organer fordi våre forfedre trengte ekstra fett rundt magen organene å sikre at de kan aktivere "fight or flight" respons på fare og matmangel. Selv om i dag de fleste amerikanere ikke trenger å kjempe eller flykte for sine liv eller avtale med en hungersnød, er folk fortsatt biologisk disponert for lagring abdominal fett. Den beste maten plan for å redusere fett opphopning rundt midten består av en høy protein, lav karbohydratholdige diett
Følg fremgangsmåten nedenfor for å redusere mage fett raskt

Du trenger:. .
Høy protein mat.
Grønnsaker.
Drikkevann.
Vitamin-og mineraltilskudd.


en.
Å redusere mage fett raskt, holde karbohydratinntak under tretti gram om dagen i en uke. De fleste kjøtt, ost, fisk og egg har ikke mange karbohydrater. Mange grønnsaker har få karbohydrater.
to.
Spis fiberrikt korn for å redusere mage fett raskt. Folk har en tendens til å miste fett raskere når som omfatter høy-fiber matvarer i kosten. Sørg for ikke å overskride det daglige karbohydrat inntaket.
Tre.
Spis små måltider ofte gjennom dagen for å brenne fettet av magen raskt. De fleste måltider bør inneholde proteiner og grønnsaker. Spise protein reduserer cravings og sultfølelse også. Men ikke overdriv spise protein, spis til du føler deg fornøyd
4
Sørg for å ta daglige vitaminer og mineraler. . . Når folk først begynner en høy-protein, lav karbohydratholdige diett, pleier kroppen å fjerne overflødig vann vekt raskt, noe som vil føre til en reduksjon i vitaminer og mineraler i kroppen.
Fem.
å miste mage fett raskt, prøve å trene minst tretti minutter hver dag. Doing både aerob og anaerob øvelser vil hjelpe deg å miste vekt og mage fett raskere.
6.
Drikke kaldt vann en halv time før du spiser. Kaldt vann øker stoffskiftet og bidrar til at maten fordøye mer effektivt, noe som vil hjelpe deg med å redusere mage fett raskere. Drikk ett eller to spiseskjeer virgin olivenolje eller spise et par nøtter før måltider.
7.
Gradvis øke karbohydrat inntaket med 20-40 karbohydrater i uka. Ikke bekymre deg. Du vil ikke få fettet tilbake. Hold øke karbohydrat inntaket til du taper 2-4 pounds en uke. Til slutt må du finne antall karbohydrater å konsumere hver dag som vil holde deg på din optimal vekt. Alles stoffskifte varierer, så det er ingen fastsatt regler for antall daglige karbohydrater som vil holde en person på hans eller hennes mål vekt og holde magen flat.
8.
Sørg for å få minst syv timer søvn hver natt for å redusere mage fett raskt. Å få nok søvn er en av de beste måtene å bekjempe stress-indusert kortisolnivå og redusere mage fett raskt. Hvis du har en hard tid å sove, prøve å meditere før leggetid. Meditasjon setter folk flest til å sove med en gang. Det er også mange kosttilskudd på nabolaget ditt helse-butikken som kan hjelpe deg å sove.

Tips og advarsler


 • Unngå produkter som er lite fett eller fett gratis. De vanligvis inneholder mye karbohydrater.
 • Unngå å spise for mye frukt.
 • Sjekk alltid med legen din før du begynner på diett og mosjon plan,


 • Previous:hvordan du miste din mage fett - den beste måten å miste magen fett Next:hvordan du kan redusere mage fett - de tre fundamentene

  Relaterte artikler


 • hvordan du får en flat mage uten trening eller kirurgi
 • rask fett tap teknikker
 • hvordan du flat mage uten trening
 • hvordan å lage en mage busting smoothie?
 • Hvordan forhindrer et sunt kosthold kreft?
 • hvordan du kan redusere mage fett
 • gjøre det selv detox
 • sitron detox rens
 • full body detox oppskrift
 • hvordan å lette en opprørt mage med peppermynte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com