hvordan du kan redusere mage fett med besk kirsebær

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2010-01-12
Hvis du bærer en ekstra pose med fett rundt magen regionen, kan det være mer enn bare et kosmetisk problem. Studier har vist at folk som bærer overvekt i mageregionen, kan ha høyere risiko for kroniske sykdommer som diabetes og hjertesykdommer. Noen ganger til tross for regelmessig mosjon og vekttap som sta magen fett vedvarer. Hva om det var en mat du kan spise som vil bidra til å fjerne overflødig veske? En fersk studie viser at en vanlig mat som er lett tilgjengelig på din dagligvarebutikk ikke kan bare bidra til å redusere mage fett, men kan senke kolesterolet og redusere risikoen for hjertesykdom også.
en.
Hva er dette magen busting mat? Terte kirsebær! En gruppe forskere ved University of Michigan gjennomført en studie der de gav overvektige rotter en diett supplert med hele syrlig kirsebær pulver sammen med et typisk vestlig kosthold. De ga den andre gruppen av rotter et typisk vestlig kosthold uten ekstra kirsebær pulver. Resultatene? Den overvektige rotter som fikk kirsebær pulveret viste en nedgang ikke bare i vekt, men også en fjorten prosent nedgang i kroppsfett, særlig mage fett, samtidig som deres lean body mass. Dette tyder på at minst i rotta modellen, kan terte kirsebær bidra til å redusere mage fett.
To.
Disse var ikke de eneste fordelene med besk kirsebær bemerket i studien. Rotter som mottar syrlig kirsebær pulveret ble også funnet å ha en elleve prosent reduksjon i total kolesterol, samt en reduksjon i inflammatorisk markører antatt å øke risikoen for hjertesykdom.
Tre.
Mens flere studier ved hjelp av en menneskelig modell ville være nødvendig for å konkludere med at terte kirsebær bidra til å redusere mage fett eller forebygge hjertesykdom hos mennesker, syrlig kirsebær er lett tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker, er relativt billig og ufarlig, betyr at de ville være et trygt tillegg til de fleste folks kosthold. Terte kirsebær er høy i antioksidanter kjent som anthocyaniner som kan forklare noe av deres mage buste evner så vel som deres anti-inflammatorisk egenskaper.
Fire.
Dessverre hvis syrlig kirsebær gjøre å redusere mage fett hos mennesker, er det uklart hvor mange moreller du trenger å konsumere på daglig basis for å få full helsemessige fordeler
. Mens du kan kjøpe kirsebær pulver og kirsebær kapsler nettet, ville det være mer fornuftig å forbruke hele frukten slik at du kan dra nytte av andre komponenter som kanskje ikke finnes i pulveret. En halv kopp terte kirsebær har kun førtiseks kalorier. Hvis du kjøper disse på din lokale matbutikk, være sikker på at du kjøper kaken de i motsetning til søte kirsebær som er høyere i kalorier og sukker, og synes også å være lavere i anthocyaniner, det sannsynlige aktive ingrediensen.


Previous:hvordan å miste nedre mage fett Next:hvordan å lage en mage busting smoothie?

Relaterte artikler


 • hvordan du kan redusere mage fett med besk kirsebær
 • hvordan brenne stor mage fett en gang for alle
 • hvordan å miste mage fett diett plan
 • hvordan du får en flat mage for kvinner
 • hvordan du kan redusere mage fett
 • raskeste måten å miste 15 pounds
 • årsaker til en adrenalin rush
 • er yoghurt bra for dietter?
 • hvordan du får en flat mage uten trening eller kirurgi
 • hvordan å ha en flat mage uten å gjøre crunches
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com