hvordan du kan nyte vin og unngå mage fett

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2010-01-12
Når du får en forståelse for vin, opplevelsen av å prøve ulike varietals og læring av de ulike vindistriktene drivstoff lidenskapen. Wine forbruk blir lett en del av din ukentlige livsstil og kosthold. Dessverre, drikke vin er en kjent bidragsyter til fett på magen-opprørende faktisk. Fortsette lesing for en bedre forståelse av hvordan vinen bidrar til magefett og hvilket forbruk er trygt for deg midje linje

Du trenger:.
Awareness


en.
Wine har noen fine helsemessige fordeler, og absolutt ikke har en plass i kostholdet ditt. I moderasjon, dilates vin små blodkar, bidrar til å forhindre blodpropp, og er bra for hjertet. Enzymene i vin hjelper fordøyelsen. Vin inneholder også fire forskjellige polyphenol antioksidanter, inkludert den berømte Reservatol, som bekjemper alt fra aldring av kroppens vev til kreftceller. Nyt alle disse fordelene og ingen overflødig kroppsfett med moderat forbruk.
To.
Wine, på sitt grunnleggende elementer, er 85% vann og 12% etylalkohol med en blanding av ulike sukkerarter og karbohydrater. Wine inneholder ikke fett eller kolesterol, men vin inneholder kalorier. Hvert glass vin, rød eller hvit, er omtrent 130 kalorier. Dette er en god del i forhold til en halvliter øl eller en boks med cola. En vanlig halvliter øl er 148 kalorier og en 12 unse kan av vanlig cola er 140 kalorier.
Hvis du raskt vil sette kalorier i perspektiv, det vil ta deg 14 minutter å kjøre eller 44 minutter å gå å brenne av 180 kalorier. Så, er tre glass vin til middag en last av ekstra kalorier som du ikke kommer til å brenne av etter måltidet. Kjøp en flaske på middag på spesielle anledninger bare. Kjøp vin på glass når du går ut.
Tre.
Nøkkelen er å konsumere sakte, ikke mer enn ett glass per time. Kroppen gir alkohol spesiell behandling, Det er rutet rett fra magen til blodet, og deretter til leveren. Halvparten av alkohol vil bli absorbert bare 10 minutter etter å ha en drink, og alt det innen en time.
Leveren kan bare bryte ned alkohol i ett glass vin per time, og eventuelle beløp over dette er slått borte som den ankommer leveren og sendes tilbake til blodet å sirkulere rundt i kroppen til leveren kan behandle den. Alkohol, som alle andre giftstoffer, lagres i fett når kroppen utsettes for så mye at det ikke kan bli effektivt utvist fra kroppen. Så, både kalorier fra vin og alkohol kombineres for å skape buk fett når forbruket er for fort og for mye. Sakte ned og nyt ikke mer enn to glass i en sittende.


Previous:hvordan stramme løs mage hud Next:hvordan du kan redusere mage fett

Relaterte artikler


 • hvordan du får en flat mage fort!
 • hjem bøte for å miste buk fett
 • hva slags mat er den beste kilden til jern?
 • hvordan å lage en sunn mage trimming salat.
 • hvordan få flatere mage fort, før sommeren
 • hvordan du kan redusere mage fett med besk kirsebær
 • flytende leveren rens
 • hvordan å miste nedre mage fett
 • hvordan du kan redusere mage fett rask
 • hvordan man kan forebygge urolig mage når du tar vitaminer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com