hvordan du gjør en flat mage kosthold

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2010-01-12
Den flate magen kosthold varer for 32 dager, med fire dager med pre-kosthold forberedelse og 28 dager med slanking. Men insisterer forfatteren av Flat Belly Diet, sett på Oprah, som "diett" er en misvisende benevnelse, og denne metoden er ganske enkelt en bedre spise plan som gjør at dieters å spise godt, være fornøyd og gå ned i vekt-selv uten trener. Dietten kan skreddersys for personer med allergier, vegetarianere og andre spesielle tilfeller. Her er hvordan du miste vekt og ser trim med den flate magen kosthold.
en.
Begynn den flate magen kosthold med fire dager med bloat-kontrollen spise for å forberede deg for Middelhavet-inspirerte spising plan. For denne pre-dietten, bare unngå enkle karbohydrater, sukkerholdig mat, kullsyreholdige drikker, fet mat, tyggegummi, krydret mat og stekt elementer. Du vil drikke "sassy vannet" i løpet av denne tiden til å hjelpe til med vekttap og forberede deg på kostholdet ditt. Den Sassy vannet oppskriften er i Flat Belly Diet bok.
To.
Kjøp ingredienser for flat mage kosthold og kvitt dine kjøkkenskap og kjøleskap av junk mat. Fjern fristelsen og omgi deg med sunn mat valg, herunder god snacks, for å forberede deg for å lykkes.
Tre.
Lag et måltid plan med flat mage diett bok, der du kan tilpasse hver av dine tre måltider ved interchanging valgene. Hvert måltid skal inneholde noe i enumettet fett kategorien, for eksempel nøtter, olivenolje, sjokolade, frø, avokado eller oliven. Grunnen til dette er at disse MUFAs, som de er kalt, kan hjelpe med vekttap og hjelpe deg å føle deg tilfreds, selv når du spiser mindre.
Fire.
Spis hvert av 400-kalori måltider fire timer fra hverandre. Dietten tillater 1600 kalorier per dag for å ernære kroppen din uten å legge vekt, og for å hjelpe kroppen forbrenne kalorier allerede henger på rundt magen området. I tillegg til de tre faste måltider, har du 400 kalorier tildelt et flytende måltid eller snacks.
Fem.
Legg trening til flat mage kosthold for å superlade vekttap og forbedre den generelle kroppen styrke. Selv om øvelsen ikke er nødvendig på diett plan, er det et kapittel viet til den valgfrie flat mage øvelser, som du bør vurdere å gjøre 3-5 ganger i uken for å forbedre din flat mage kosthold resultater.

Tips og advarsler


 • Ifølge forfatteren Liz Vaccariello, kan du miste 2 pounds per uke med den flate magen kosthold. Hvis du følger disse retningslinjene spise for livet, vil du beholde den flate magen og nyte bedre helse.
 • Bruk sunn fornuft og snakke med en medisinsk faglig når dette er nødvendig i forhold til kosthold eller trening regime.


 • Previous:hvordan du kan redusere mage fett - de tre fundamentene Next:hvordan å miste nedre mage fett

  Relaterte artikler


 • hvordan du gjør en flat mage kosthold
 • næringspyramiden for diabetikere
 • hvordan å ha en flat mage uten å gjøre crunches
 • hvordan du får en flat mage i to uker
 • hvordan å bli motivert for vekttap
 • rask fett tap teknikker
 • hvordan få flatere mage fort, før sommeren
 • hvordan bli kvitt mage fett rask
 • hvordan du miste din mage fett - den beste måten å miste magen fett
 • hvordan du får en flat mage etter femti
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com