hvordan du flat mage ut

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2010-01-12
Dette er tips som vil jobbe med konsistens. Selv om du se raske resultater, må du gjenta disse trinnene for å opprettholde din nye, tonet mage. Jeg vet det er ikke det enkleste å gjøre, men jeg har sett noen bedring ved hjelp av disse tipsene selv. Streber etter forbedring ikke perfeksjon. Du vil begynne å føle deg bedre med hver lille forbedring

Du trenger:. .
Måling kopper og skjeer MobiltelefoniMat skala.
Internett-tilgang eller bok om beregning av kalorier for vanlige matvarer.
Notebook eller tidsskrift.


en.
Reduser natrium inntaket. Natrium kan gjøre kroppen svelle og har beholdt mye vann gir deg en oppblåst utseende. Hvis du ikke ønsker å ofre smaken av godt krydret mat er det slat alternativer der ute, for eksempel Diamond Crystal Salt Sense, men jeg ville foreslå nettopp å redusere mengden av natrium og bytte til sjø salter. Sea salt er mer flavorful og inneholder 80 mineraler som kroppen trenger, og er mer flavorful bordsalt så mindre beløp er nødvendig å gi samme mengde krydder til mat. Det er mer luft i en teskje av sjø slat og derfor mindre natrium. En annen idé er å bruke mer krydder i smaken maten og mindre salt. Eksperimenter med forskjellige krydder for å finne ut hva som fungerer fir smaksløkene og være velsmakende nok o bruke mindre salt. Cayenne pepper er en virkelig stor krydder for å gi et ekstra kick og blandet pepper mikser er også veldig hyggelig.
To.
Drikk mer vann. Kroppen din vil holde på vann vekt hvis den blir fratatt vann den mener det er behov for å lagre mer. Så ikke sende det signalet du er dehydrert. Drikk mye vann. Det er null kalorier og kan hjelpe å fylle deg opp. Men hvis du er som meg og ikke spesielt liker bland drinker velger Crystal Lite. Nå har de pre-laget mugger i juice midtgangen. De er bare fem kalorier og du får alt vannet du trenger pluss smak. Driver vann er også et deilig alternativ.
Tre.
Karbohydrater. De kan tilbake på pounds. Men, hvis du er som meg og du vokste opp på karbohydrater, er det nesten umulig å fullstendig kutte dem ut av kostholdet ditt. I stedet for å prøve å gjøre det umulige erstatning enkle, raffinerte karbohydrater for multi-korn brød, pasta, osv. som opprettholde ernæring på unstripped korn. Prøv også å "Nature's Own" merkevare hvitt hvetebrød. Alle ernæring av hele korn hvete brød, men med smaken av yummy hvitt brød.
Fire.
Prøv isometriske øvelser ved å skyve magen ut og suger den tilbake i om og om igjen. Det er bra konsentrert øvelse for magen musklene. Prøv å holde den i noen få sekunder, og suger inn raskt. Alternativ med metoder. Gjør det gjennom hele dagen. Det er noe du kan gjøre sitter ved skrivebordet! Prøv også å legge på bakken føttene plantet og knærne opp så gjøre bekken thrusts på og utenfor bakken. Pilates og Yoga er også beryktet for sliming midtre del. Vær konsekvent og gjøre en anstendig mengde av disse øvelsen på en bi-daglig basis.
Fem.
Sjekk din holdning. Slumping over og sitter eller står i en lax posisjon er lite flatterende for deg midtpartiet og fraråder muskel toning. Stå og sitte så oppreist som mulig å trene musklene dine til å bli tett og motstå tyngdekraften trekke deg ned og gjøre deg bule ut. Dette vil også styrke ryggen og gjøre mage øvelser lettere å utføre.
6.
Prøv pusteøvelser. De fleste av oss er grunne breathers. Puste dypt sies å holde kardiovaskulære systemet sunn, øker stoffskiftet og dermed hindre fettlagring, og holde oss fra å ha det oppbrukt, halvdød følelse. Få all oksygenet kan du det vil hjelpe deg å føle deg uthvilt og lungene dine ikke vil brenne så dårlig under hard fysisk trening.
7.
Walk. Turgåing er en enkel form for trening som alle kan gjøre. For å øke cardio fordelene forlenge gå til minst 20 minutter og prøver å hoppe, galopperende, og gå på og av. Endre opp rutine og går mønstre støvler dine resultater. Også å gå opp en skråning er en fin måte å brenne ekstra kalorier.
8.
Bruk et sunt sukker erstatning. bakervarer midtgangen faktisk har det i flytende form og i store mengder gjør det enklere å innlemme i oppskrifter enn en haug av de bitte små pakker. Eksperimenter med ulike merker og kjøpe etter smak. De er alle null kalorier!
9.
Gjør en kolon renset. Det er en stor kick-start til vekttap, og er bra å gjøre hver gang en stund. Det vil tømme kroppen for overflødig bygget opp avføring som gjør at du magen poke ut enda mer.
10.
Spis slankere kjøttpålegg som fjørfe og fisk som er mye slankere enn svin og oksekjøtt . Spiser rødt kjøtt i moderate mengder, de også er vanskeligere å fordøye. Nøkkelen til livsstilsendring er ikke å gi opp alt du liker. Hvilken er ikke realistisk i det hele tatt; dens om sunnere alternativer du kan leve med. Eksempel: lage en kalkun burger i stedet for tradisjonell hamburger og topp med lite fett mayo

Tips og advarsler


 • Når spise ute, på en kinesisk restaurant for eksempel. sesongen maten med sursøt saus i stedet for soya som er fullpakket med natrium. Unngå MSG.
 • Vær konsekvent for langsiktige resultater.
 • crunches er mer effektivt enn sit ups. Plasser en matte under din for komfort.
 • Ikke bruk salt alternativer inneholder kaliumklorid hvis du har nyreproblemer eller ta deg medisin for hjerte-eller leverproblemer.
 • Kjøp grusomhet gratis fisk og sjømat sjekke hvor det blir fanget og hvis kilden er grusomhet gratis og gjør ikke vondt delfiner eller seler. Jeg er boikott av den kanadiske havet næringsmiddelindustrien b /c hvert år fiskerne der tvang i hjel tusenvis av selunger for strøk. Litt av emne, men vennligst ta hensyn.


 • Previous:hvordan du får en flat mage uten diett eller trening Next:hvordan brenne stor mage fett en gang for alle

  Relaterte artikler


 • 1500 calorie vekttap diett
 • hvordan man kan forebygge en urolig mage forårsaket av fet mat
 • hvordan du får en flat mage uten trening eller kirurgi
 • hvordan du kan redusere mage fett rask
 • hvordan stramme løs mage hud
 • hvordan du miste din mage fett - den beste måten å miste magen fett
 • historie FDA mat etiketter
 • krav til lap-bandet justerbar mage banding system
 • hjem bøte for å miste buk fett
 • hvordan brenne stor mage fett en gang for alle
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com