hvordan du får en flat mage raskt

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2010-01-12
Mange mennesker vil ha en flat mage. Men i de fleste tilfeller, kan det ta flere måneder med hardt arbeid for å oppnå en ideell utseende. Men det finnes måter å få en flat mage på bare noen få uker. Nøkkelen er å identifisere faktorer som bidrar til en større mid-delen, og tiltak for å bøte på disse problemene. Til slutt, vil du nyte en slankere, tonet mage
en.
Start treningen. Få en flat mage innebærer å miste magen fett. For å oppnå dette, starter en trening rutine. Hvis mulig, trening i minst 30 minutter om dagen. Hvis dette ikke er mulig, bestrebe seg på å trene i minst 90 minutter i uka-som kjører, kraft gåing, svømming eller sykling
2
Styrke kjernemuskulaturen. . . I forbindelse med å miste buk fett, velger treningsøkter at trening kjernemuskulaturen. Effektiv trening som dans, pilates, crunches, og kneet og beinet heiser. For best resultat, holde magemusklene stramt under core trening.
tre.
Forbedre kostholdet ditt. Dårlige spisevaner kan hindre vekttap innsats. Eliminer fet mat og sukkerholdige matvarer fra kostholdet ditt. Velg magert kjøtt, fersk frukt og grønnsaker, og spiser ikke mer enn 130 gram karbohydrater om dagen.
Fire.
Unngå alkoholholdige drikkevarer fra kostholdet ditt. Drikker mer enn to alkoholholdige drikker om dagen kan øke kortisol nivået i kroppen og redusere metabolismen. Kortisol øker sult, og en langsommere metabolisme gjør det vanskeligere å brenne fett og kalorier-spesielt i magen.
fem.
Drikk rikelig med vann. Vann spyler overflødig natrium og væske fra kroppen, noe som kan hjelpe deg å oppnå en flat mage. I tillegg drikkevann fyller magen raskere, og du er mindre sannsynlighet for å overspise.
6.
Control stress. Å være stresset eller angst kan også gi ut høye nivåer av kortisol. I tillegg til å øke appetitten, sørger for fordeling av dette hormonet fett til buken. Lær hvordan du kan kontrollere eller redusere stress. Øve på å puste øvelser, trening eller få en massasje.
7.
Reduser abdominal bloating. En lav-fiber diett og visse matvarer kan produsere abdominal bloating. Dette hindrer at en flat mage. Øk fiber inntaket for å bekjempe oppblåsthet, og begrense utløse matvarer som bønner, rå grønnsaker, laktose og stivelse. Ta en fordøyelses enzym tablett for å eliminere bloating.


Previous:hvordan du kan redusere mage fett Next:krav til lap-bandet justerbar mage banding system

Relaterte artikler


 • hvordan du får en flat mage uten diett eller trening
 • raskeste måten å miste 15 pounds
 • hvordan du kan nyte vin og unngå mage fett
 • kalorifattig mat som er fylling
 • hvordan du kan redusere mage fett rask
 • hvordan stramme løs mage hud
 • full body detox oppskrift
 • hvordan du får en flat mage fort!
 • hvordan man kan forebygge urolig mage når du tar vitaminer
 • rask fett tap teknikker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com