hvordan bli kvitt mage fett rask

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2010-01-12
Hvis du er lei av lugging rundt den ekstra vekten rundt midten din, finnes det måter å bli kvitt magen fett raskt. Føre
Flere ting til økt fett i buken. En diett er for høy i karbohydrater øker insulin nivåer, som legger til fett lagring i kroppen. Stress hormoner føre abdominal fett celler til å lage en beskyttende pute over magen organer. Folk er biologisk disponert for lagring abdominal fett, særlig ettersom de blir eldre.
En av de beste maten planer for å redusere fett opphopning rundt midten er en høy protein, lav karbohydratholdige diett sammen med regelmessig mosjon. . Følg fremgangsmåten nedenfor for å miste buk fett raskt
en
Unngå mat som hvitt brød, sukker, og poteter, som spike insulin nivåer, å miste mage fett raskt. Spiking insulin nivåer signal kroppen til å sende fett rett til buken. Andre matvarer som spike insulin nivåer er bearbeidet mat og stekt mat.
To.
Hold deg til en høy protein, lav karbohydrat diett. The Atkins 'diett er en av de beste dietter for å redusere mage fett. Dr. Atkins 'teori er basert på det faktum at en lav karbohydrat, vil høy protein diett bytte kroppen inn i en fettforbrenning maskin. Du vil merke en nedgang i magen fett innen få dager etter stikker til denne dietten.
Tre.
Pass spiser mindre enn 30 karbohydrater om dagen for å miste buk fett fort. De fleste av karbohydrater bør komme fra grønne grønnsaker. Spis mer protein med høyt innhold av omega-3 fettsyrer som fisk, og redusere mage fett enda raskere samtidig som du forbedrer din helse. Det er svært få karbohydrater i kjøtt og fisk.
fire.
Spis små måltider gjennom dagen. I stedet for å ha to eller tre store måltider, spiser fem eller flere små måltider. Spise små måltider vil bidra til å holde insulin nivåer stabilt og redusere mage fett. Hvert lite måltid bør inneholde proteiner og grønnsaker.
Fem.
Sørg for å få nok søvn og avslapning. Stress gjør organer utgivelse kortisol, noe som øker fettet i magen området. Ta deg tid for deg selv og meditere hver dag.
6.
Få flytte og miste mage fett raskt. Gjør både aerob og anaerob øvelser. Vektløfting er veldig viktig for å miste vekt, spesielt i mageregionen. Jo mer muskler en person bygger, jo mer mage fett kroppen hennes vil brenne av.
7.
Sørg for å drikke rikelig med vann. Legg litt sitronsaft til vannet for å hjelpe bli kvitt magen fett fort. Unngå alkohol og kosthold drikker.

Tips og advarsler


 • Sørg for å sjekke med legen din før du starter noen vekttap eller utøve programmene.


 • Previous:hvordan å lette en opprørt mage med peppermynte Next:hvordan du miste din mage fett - den beste måten å miste magen fett

  Relaterte artikler


 • hvordan å miste mage fett diett plan
 • hvordan du får en flat mage i to uker
 • hvordan du kan redusere mage fett - de tre fundamentene
 • hvordan du kan redusere fytinsyre i mat
 • hvordan du kan redusere mage fett
 • hvordan du kan redusere mage fett med besk kirsebær
 • kalorifattig mat som er fylling
 • hvordan brenne stor mage fett en gang for alle
 • hvordan å bli motivert for vekttap
 • hvordan du flat mage ut
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com