hvordan å miste nedre mage fett

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2010-01-12
I motsetning til det mange tror, er mage fett ikke tapt ved å poppe en pille eller ved å rette magemusklene hele dagen i gymsalen

Du trenger:.
Arbeidsmoral
. Vil Power.
Gym Medlemskap Valgfritt.


en.
Det første trinnet i å miste magen fett er å realisere to definites i livet. et vesen at hvis du er tilbøyelig til å få vekt i midtpartiet, vil det bli mye vanskeligere å løse fett i det området. Det andre er at du må kaste vekt på helheten for å løse magen fett. Noen av oss liker ikke å gå til den lokale Gym, der alle er en muskel bundet roided deg ulv, men det er fortsatt mulig å gå ned i vekt med ut et medlemskap, et hjem treningsstudio eller dyrt mirakel piller.
to.
Planlegg en rutine som du kan feste seg og sette realistiske mål. (Jeg personlig liker å trene i morgen) Jeg er en PE lærer av yrke, og jeg veide 337 pund igjen i august. Jeg begynte hver skole dag ved hjelp av en Plyo-boks for å gjøre grunnleggende trinn. Jeg vil trappe opp en fot av gangen og gå ned. Jeg gjorde dette flere ganger før jeg begynte å svette bort pounds. Dette er flott, fordi effekten er lav, og du trenger ikke å bevege seg ekstremt raskt å brenne kalorier. Andre, når jeg ble lei jeg ville ta en pause ved å gjøre 15 push ups. (Noen bryte huh?) Dette var mitt arbeid ut 4 ganger i uken. (Mandag, tirsdag, torsdag, fredag)
tre.
Du må spise riktig! Herren vet at jeg har aldri savnet et måltid, men jeg måtte kutte enkelte elementer ut av kostholdet mitt. Cola og Soda bør være det første til å gå. Kroppen gjenkjenner ikke kalorier som forbrukes i drikke form, og den gjennomsnittlige brus har mer kalorier enn du har lyst til å tenke. Dens så lett å drikke 2 eller 3 per dag. I forbindelse med synkende brus og søt te begynte jeg å drikke vann som det var å gå ut av stilen. Hvis du ikke liker smaken av vann, bruker du kalori-og sukkerfri søtningsmidler. Hele familien vil ikke drikke noe annet nå. Den gode nyheten er at det faktiske matinntaket ikke behøver å være bønnespirer og kål suppe. Kutte ned på porsjoner og spis oftere i løpet av dagen. Husk dette, hvis du ikke mate kroppen, vil det kannibaliserer selv og du vil ikke miste fett.
Fire.
Bruk en online kaloriteller programmet slik at du kan vite nøyaktig hva du er sette inn i kroppen din. Min personlige favoritt er min-kalori-counter. com. På deres nettsted kan du holde oversikt over alle aspekter av ditt vekttap med brukervennlighet. Det hjalp meg å realisere mine prestasjoner så langt. Jeg er for tiden ned til 300 pounds og det bare vært fem måneder. Det er ca 6 pounds en måned. Hvilket bringer meg til mitt neste punkt å være tålmodig og stikker med det. I utgangspunktet mistet mye vekt da jeg begynte, men har møtt veggen, så nå er jeg tar den opp et hakk ved å få mer cardio i hverdagen.
Fem.
Sist, men ikke minst, P. U. S. H. Be Inntil noe skjer. Dette er slagordet på min lokale gym. Hvis du ikke er religiøs så endrer Be til å holde ut. Hvis du avslutter, vil du ikke realisere dine mål. Hold positive mennesker rundt deg og ikke gjøre vekttap forsøke en hemmelighet.

Tips og advarsler


 • Husk å sette realistiske mål
 • ikke målet ett område, strever for total fysisk helse
 • Rådfør deg med DR. før du starter en treningsøkt plan


 • Previous:hvordan du gjør en flat mage kosthold Next:hvordan du kan redusere mage fett med besk kirsebær

  Relaterte artikler


 • hvordan stramme løs mage hud
 • næringspyramiden for diabetikere
 • hvordan du flat mage ut
 • gjøre det selv detox
 • hvordan å miste mage fett diett plan
 • hvordan du får en flat mage uten diett eller trening
 • hvordan du kan redusere mage fett
 • hvordan man kan forebygge urolig mage når du tar vitaminer
 • hvor mye vann skal jeg drikke hver dag?
 • bør jeg ta kaliumtilskudd?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com