whey protein shake diett

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-09-08
Whey protein shakes kan brukes som en enkel måte å telle kalorier og gå ned i vekt uten ulempe for utvikling av et måltid plan og forberede mat. The protein pulver er lett å måle ut og bære med deg hele dagen for å oppmuntre del kontroll og motstå fristelsen av høy-kalori mat. Pulveret kan lagres i plast med glidelås poser og lagt til en flaske vann for et raskt måltid når som helst

Whey Protein Powder

Se på kaloriinnholdet i forskjellige protein pulver. Dette vil hjelpe deg med å finne det merket som passer for deg. Før du starter denne dietten, bestemme din personlige vedlikehold nivå av kalorier. Dette kan gjøres ved å holde en mat journal for et par dager eller en uke før du starter riste kosthold. For å oppnå en 1-lb. vekttap per uke, må du redusere ditt daglige kaloriinntak med 500 kalorier. Når du kjenner ditt daglige kaloriinntak, beregne hvor mye rister du trenger å konsumere hver dag for å nå dette nummeret. Du må tillate deg selv å ha minst fem shakes per dag for å unngå sultfølelse, noe som betyr at du kan trenge en lav-kalori whey protein pulver. Disse pulver er noen ganger referert til som low-carb fordi de inneholder mindre sukker og færre kalorier.

Når shopping for en whey protein til å bruke under denne flytende diett, sjekk etiketten for å sikre at whey protein inkluderer micellar kasein. Ifølge US National Library of Medicine, er micellar kasein en langsom-fordøye protein. Dette betyr at forbruker micellar kasein hjelper deg å føle deg mett lenger enn du ville etter inntak av whey protein alene. Selv micellar kasein er ikke nødvendig for vekttap, kan det bidra til å redusere ubehag av et redusert kaloriinntak og øke sjansene for vekt-tap suksess.

Meal Replacement

Mix det opp. I stedet for å overleve på whey protein shakes alene, noen dieters foretrekker å erstatte ett eller to måltider om dagen med vibrering. Skifte frokost og lunsj med vibrering kan bidra til å redusere fristelsen til smultringene eller stoppe ved en fast food restaurant ved lunsjtider. Ved bruk av rister som måltid erstatning, bør en sunn middag planlegges ut slik at du vet hvor mange kalorier du vil konsumere i løpet av din fast føde måltid. På denne måten kan du planlegge ut hvor mange rister du trenger i løpet av dagen for å nå ditt kaloriinntak målet. Svimlende den rister og solide måltider, slik at du spiser hver fjerde time vil hjelpe deg å føle deg full og gjøre kostholdet mer utholdelig.


Previous:hvordan du har god søvn Next:diett for kolesterol reduksjon

Relaterte artikler


 • vekttap ris kosthold
 • farene ved q 10 vitaminer
 • suksess rate for vekttap på nutri system
 • hvordan å telle kalorier
 • ernæringsmessige verdien av datoer
 • hva kosttilskudd er bra for å senke kalium?
 • krasj diett vekttap
 • mat for en lav protein diett
 • eliminering middag ideer
 • vannforbruk og vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com