vil vitaminer hjelper uten søvn?

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-09-12
Det er ingen vitaminer som er bevist å hjelpe en søvn. Du kan vurdere å ta vitaminer for å øke og bruke mer energi i løpet av dagen, noe som kan hjelpe deg til å lettere falle i søvn om natten. Du mange også vurdere Melatonin for søvn, noe som ikke er et vitamin, men et supplement. En lege kan forskrive en sovemedisin som Ambien eller Lunesta, eller en viss benzodiazepin som Xanax og Ativan å hjelpe deg å sove

Du trenger:. .
Tredemølle
Aerobic øvelsen tape.
Work-ut klær.

Melatonin

Hvis du har problemer med å sovne, bør du vurdere å ta en melatonin supplement hver kveld. Melatonin er et naturlig forekommende kjemiske i hjernen som hjelpemidler i dvale. Selv om melatonin kan kjøpes over disk i stoff butikker, skal du ikke ta det uten først å konsultere legen din, så det kan interagere med andre medisiner du kan ta.

Insight

De som følger sunt, balansert kosthold og få syv til ni timers søvn hver natt vanligvis ikke trenger vitamintilskudd for å sove mindre spesifisert av lege eller ernæringsfysiolog rapporter registrert kostholdsekspert Rachel Harris av Westchester Medical Center. Kosttilskudd bør kun tas når det er utilstrekkelig inntak av visse vitaminer og mineraler i kostholdet eller det er en dokumentert mangel, sier Harris.

Energi

Forskere vet at noen vitaminer og mineraler kan bidra til å øke energinivået når det tas i løpet av dagen. Dette kan tillate deg å bruke mer energi hele dagen (helst gjennom trening) som kan hjelpe deg til å lettere falle i søvn om natten.

B-vitaminer er et godt eksempel, da mangel på disse vitaminene kan føre til trøtthet. Ifølge American Cancer Society, "Vitamin B1 (tiamin) og vitamin B2 (riboflavin) hjelper kroppen produserer energi, og påvirker enzymer som påvirker muskler, nerver og hjerte. " I tillegg bidrar Vitamin B3 (niacin) til cellens energiproduksjon.

Vitamin D, ofte merket "sunshine vitamin", som det etterligner den naturlige effekten av solen og øker serotoninnivået, kan også bidra til å øke energinivået etter en natt med lite eller ingen søvn. Vitamin D-tilskudd er spesielt nyttig i vinterhalvåret, når man får mindre soleksponering. The Institute of Medicine anbefaler de fleste individer mottar 200-600 internasjonale enheter (UI) en dag.

Selv ikke et vitamin, det kosttilskuddet Lecitin som leverandører hevder kan hjelpemiddel i fysiske prestasjoner, muskel utholdenhet og reaksjonstid kan bidra til å øke energinivået. Lecithin inneholder en kombinasjon av fosfolipider, insotol, kolin og de essensielle fettsyrene linolsyre og linolensyre. Det er best tatt tidlig på dagen med et måltid.

Diagnose

Bare en helsearbeider kan utelukke noen årsaker til søvnproblemer og gjøre riktige anbefalinger og eller diagnose. Hvis du opplever unormale søvnmønster eller søvnløshet, oppsøk lege umiddelbart.


Previous:nothing Next:hvordan du spiser for en bedre natts søvn

Relaterte artikler


 • hvordan du bruker en rå mat diett for naturlig vekttap
 • linfrø og olje bivirkninger
 • sunne friske frukt måltider
 • gode karbohydrater for å spise
 • hvordan du spiser sunt med små endringer
 • Hva er fordelene med acai bær frukt?
 • hvordan vite om du virkelig trenger at vekttap produktet
 • hvordan du kan spare penger og holde passe
 • sunt faste kosthold
 • kosthold og ernæring for lupus pasienter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com