vekttap piller for kvinner som jobber

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-09-10
Med så mange forskjellige slankepiller på markedet, kloke kvinner forstår behovet for å fortsette med varsomhet. Det finnes en rekke priser, bivirkninger og resultat. Mange faktorer bør vurderes å finne vekttap piller som fungerer

reseptbelagte piller

Det er noen fordeler med å kjøpe reseptbelagte slankepiller som motsetning til dem som er tilgjengelige over-the-counter. Disse pillene har blitt godkjent av FDA, og du kan arbeide med legen din for å finne det som er best for deg. Det er tre typer på markedet: phentermine, sibutramin og orlistat. Ulempen å bruke denne ruten er at de er generelt bare godkjent for overvektige personer med en kroppsmasseindeks på 30 eller mer.

Leter du etter en pille for å hjelpe undertrykke appetitten? Meridia hevder å gjøre nettopp det. Mens dyrere enn noen av de over-the-counter alternativer, og med muligheten til å øke blodtrykket, det er ment å føle deg fyldigere raskere. Dette, i sin tur betyr at du bør spise mindre fordi du ikke vil føle seg som sultne. Ifølge en 2007 WebMD studie, i ett år kvinner som bruker Meridia mistet om lag 10 pounds mer enn kvinner som tok placebo.

Over-the-Counter piller

I de senere årene har vi sett en økning i antall av slankepiller tilgjengelig for alle å kjøpe. Dette gjør det enklere for forbrukere, og de kan finne en pille i sin prisklasse som er rettet mot det de leter etter det mest. Dette er spesielt verdifullt for travle karrierekvinner som ikke har tid til å besøke lege for å få sine resepter etterfylt.

Alli er et populært vekttap pillen og har blitt allment tilgjengelig. Den blokkerer fett absorpsjon og kan tas opp til tre ganger om dagen. Det må tas med måltider, og også krever at du justerer spisevaner. Hvis du bruker den mens du spiser for mye fett, bivirkningene-som løs, oljeaktig avføring-er ikke hyggelig. En flaske Alli vil koste deg rundt $ 50 og er tilgjengelig på de fleste apoteker.

Lipovox ble omtalt på Oprah, og tilbyr ytterligere krav til å hjelpe med kviser og rynker. Denne pillen er populær blant kjendiser, inneholder "super mat" ingredienser, og er visstnok en helt naturlig fettforbrenner. En 30-dagers forbruk er tilgjengelig på deres hjemmeside for $ 29,99. Den kommer også med en fornøyd-garanti. Les etiketten før bruk for å sikre at du ikke er allergisk mot noen ingrediens.

Konklusjon

Gjør din forskning før du tar disse pillene, og følg instruksjonene. Hvis du fortsatt usikker, snakk med legen din om dem. Som alltid, er den gode gamle kosthold og treningsprogram sikker på å hjelpe deg å miste vekt. Før du bruker noen av narkotika eller starte en diett og treningsprogram, er det best å oppsøke lege.


Previous:hvordan du har god søvn Next:teknikker for å opprettholde en diabetiker diett

Relaterte artikler


 • hvordan Slim-Fast arbeid?
 • hvordan man kan kjøpe biff fra gress matet storfe
 • gjøre elektroniske muskelstimulatorer bygge muskler?
 • hvordan bli en økologisk mat co-op
 • hvordan The South Beach Diet gratis måltid plan arbeid?
 • gjør phosphatidylcholine bedre søvn?
 • hvor mange kalorier forbrent lik 1 pund?
 • en dagligvarebutikk liste der jeg kan spise sunt
 • Herbalifes kosthold vs Atkins dietten
 • hvordan du kan spare penger på dagligvarer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com