vekttap mat å spise

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-08
Å miste vekt innebærer en fornuftig kombinasjon av sunt kosthold og regelmessig mosjon. Du må spise fylle måltider med høyt næringsinnhold-sult dietter er svært farlig-og likevel sikre at de ikke legge på noen for mye kalorier i prosessen. En lege eller kvalifisert ernæringsfysiolog kan hjelpe deg å planlegge et vekttap diett som oppfyller dine behov. Du kan også bruke noen grunnleggende tips når du forbereder kosthold for å hjelpe kaste de pounds trygt og fornuftig

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker får mest åpenbare kosthold mat-they're lav i kalorier, og inneholder viktige næringsstoffer-men også de har noen hemmelige våpen som hjelper deg å kutte fattier mat ut av kostholdet ditt også. Crunchy grønnsaker som gulrøtter eller selleri gjør en utmerket erstatning for potetgull og annen snacks. De har et tilfredsstillende crunch, og du kan spise mye av dem uten å stable opp kalorier. Frukt er søtt og salt, noe som gjør det til et veldig bra alternativ for desserter i stedet for cookies eller iskrem. Gjør begge et fast innslag i kostholdet (grønne, bladrike grønnsaker i særdeleshet) og bruke dem som erstatning for eventuelle junk maten du spiser i dag.

Lean Kjøtt

Lean kjøtt er høy i protein, noe som betyr at de gjør en utmerket del av noe vekttap diett. Se etter kylling, fisk og kjøtt uten mye fett. Lean kutt-tenderloins, chuck, mørbrad eller kyllingbryst-er langt å foretrekke å fattier kutt med mye marmorering. Sjekk fettinnholdet i kjøtt i butikken og gå med det magreste valget du kan finne. I tillegg holde seg borte fra sterkt panerte kjøtt, eller kjøtt med mye av rike sauser. I stedet, se etter oppskrifter med lite fett urter eller marinader, som legger smak til kjøttet uten å legge på en masse tomme kalorier. For vegetarianere, bønner, nøtter og linser alle gir gode kilder til protein også.

High-korn brød

Karbohydrater er ikke nødvendigvis fienden når det kommer til vekttap, men det er en forskjell mellom sunne karbohydrater og usunne karbohydrater. Kontroller at du er på høyre side av denne ligningen ved å spise brød produkter høyt i korn og fiber. Hel-korn brun ris, 100 prosent hel-hvete brød, bygg og havre alle gir energi til kroppen din uten å laste deg ned med sukker. Omvendt, brød produkter laget med mye bearbeidet mel og raffinert sukker-pasta, hvitt brød og lignende-er mye høyere i kalorier og gir få levedyktige fordeler for kroppen din.


Previous:hvordan du har god søvn Next:hva vitaminer hjelper håret til å vokse?

Relaterte artikler


 • lav-karbohydrat diabetic diett
 • matvarer for å unngå for diabetikere
 • hvor å komme seg fra sykdom og øke din helse
 • sunt vekttap diett planer
 • hvordan å gå ned i vekt basert på din blodtype
 • kolon rensing mat & drikke
 • hvordan du får den beste søvnen
 • hvor mange kalorier brenner kroppen vår?
 • den beste måten å gå ned i vekt uten trening
 • hvordan påvirker kortisol vekt?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com