teknikker for å opprettholde en diabetiker diett

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-09-10
Diabetikere må se sine sukker inntak for å holde seg frisk. Over tid bør dette forsiktighet bli vanlig, sammen med kontinuerlig blod-sukker overvåking. Ved å bruke ditt blod-sukker opplesninger, kan du spise riktig mengde av visse matvarer i forhold til mengden insulin du tar. Og ved hjelp av en glidende skala for insulin injeksjoner, kan du motvirke toppene i blodsukkeret

insulininntak for Måltidene

Test. blodsukkeret ditt 30 minutter før du spiser et måltid. Justere insulin inntaket for nivået av blodsukker indikert. Det er noen premisser, men hvor mye insulin du tar varierer avhengig av type kropp, vekt og type diabetes. I gjennomsnitt, hvis lesing er over det normale, må du legge enheter til grunnbeløpet, vanligvis fem enheter per 50 poeng over grunnlinjen, men sjekk denne likningen med legen din før vedtar det
.
Du må også ta hensyn til hva du skal spise. Hvis det er et karbohydrat-tungt måltid, for eksempel poteter eller pasta, ta mer insulin. Men hvis maten er for det meste protein og grønne grønnsaker, kan du vanligvis redusere mengden insulin tatt.

Snacks og Dessert

Spis sunn snacks til å kontrollere blodsukkeret ditt. Under lange perioder uten mat, kan det hende at blodsukkeret dip til farlige nedturer. En liten snack fire timer etter spising er alltid en god idé. Ikke bare vil dette bidra til å regulere blodsukkeret, men vil også dempe voldsom sult under måltidene. Mange leger anbefaler en snack som inneholder cirka 30 karbohydrater, slik som noen eple skiver og en kopp med yoghurt eller pretzels med peanøttsmør. Legge til en lean protein til snack vil også hindre blod-sukker nagler og bidra til å opprettholde sunne blod-sukker nivåer.

Spis dessert matbit før sengetid. Mange insulin-diabetikere injisere insulin før du går til sengs. Hvis du ikke har dessert eller en matbit før sengetid, kan blodsukkeret falle til farlige nivåer mens du sover. Det er viktig for mange diabetiker dietter å spise en matbit før sengetid, men sørg for å få en lesning før du sovner. Justere insulin etter behov, basert på denne leser. En enkel servering av lav-fett pudding eller pretzels med en kopp yoghurt er sengetid snacks som kan bidra til å opprettholde blodsukkeret over natten på et sunt nivå.


Previous:hvordan du har god søvn Next:mat å spise når miste magen fett

Relaterte artikler


 • hvordan stramme huden etter vekttap og eliminere slapp hud
 • vekttap dietter som går sammen med bodybuilding
 • sunne måltider for travle familier
 • kosthold for post galleblæreoperasjon
 • herunder sunt fett i kosten
 • kan babyer drikke flaskevann?
 • sunt vekttap dietter
 • eksempler på lav-protein dietter
 • hvordan du spiser sunt med små endringer
 • hvordan bli tynn som Megan Fox
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com