sunn fastfood frokost

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-09
Spise på flukt er et faktum av livet, men det ofte gjør det vanskelig å være sunn. Mens fristelser kalori-og sukker-laden fast-food breakfasts kan være sterk, er det sunt alternativer på nesten alle fast-food restaurant meny. Ved å forberede deg for situasjoner der du kan spise fast food og bevæpne deg selv med ernæringsmessige kunnskap, kan du holde livlinjen i sjakk

McDonald's

McDonald's tilbyr flere sunne valg for frokost. The Fruit 'n' Yoghurt Parfait er kanskje det beste valget på 160 kalorier, 2g fett, 5 mg kolesterol, 85mg natrium, 1g fiber og 4g protein. Selv om Egg McMuffin er høyere i fett, natrium og kolesterol, har det 18 gram protein og er en av de mer-sunn fast-food frokost. McDonald's Hotcakes, minus smør og sirup er et annet godt valg ved 350 kalorier og 9g fett.

Du kan også kutte kalorier ved å bestille frokost smørbrød uten ost, og man gir avkall på verdien måltider som inneholder høy-kalori sider og drikke.

Starbucks

Skinny latte eller kaffe med skummet melk og sukker erstatning er et godt valg, som de er lave i kalorier og inneholder kalsium. Hvis du trenger noe mer substansielt, gå for blandet frukt og nøtter Starbucks selger i registeret. De er full av proteiner og sunt fett fra nøtter og er lave i kalorier.

Et godt alternativ for en større bit er spinat, stekt tomat, feta og egg wrap, som har 240 kalorier, 10g fett, samt 7g av fiber og 13G i protein. Et annet alternativ for en sunn frokost sandwich er redusert fett kalkun bacon med kolesterol-free egg og redusert fett hvit cheddar. Dette er betydelig lavere i kolesterol og høyere i protein.

Dunkin Donuts

Dunkin 'Donuts' egg og hvitt veggis flatbrød sandwich er 290 kalorier, og har masse protein, men er lavt kolesterol. Den donuts, muffins og bagels er fullpakket med kalorier og fett, men hvis du må ha en smultring, gå for den vanlige glassert, noe som er 220 kalorier, 9g fett og 12g sukker.

Sjekk kalorier og fett

Hvis det er noen andre menypunktet du er eyeing for en fast-food frokost, kan du sjekke den ernæringsmessige fakta på CalorieKing. com. Se etter elementer som ikke bare er lave i kalorier, sukker, fett og kolesterol, men det har næringsverdi som protein, fiber, kalsium og vitaminer. Nettstedet har også kakediagrammer som viser hvordan balansert elementet er i form av karbohydrater, protein og fett.


Previous:hvordan du har god søvn Next:hvor lav-karbohydrat dietter arbeid

Relaterte artikler


 • hvordan å lage en sunn coleslaw
 • ernæringsmessige sykdommer hos mennesker
 • anbefales diabetisk kosthold
 • ikke sukker ingen mel diett plan
 • hvordan å forstå om soya er vanskelig å fordøye
 • sterkeste vitaminer som øker metabolismen
 • fettfattig diett plan
 • hvor å miste vekt å gjøre ingenting
 • høyt protein lav carb diett
 • gjennomgang av NutriSystem kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com