store mager muskel bygging dietter

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-09-07
Det er mange fôrtyper som hevder å bygge mager muskel og bli kvitt overflødig kroppsfett. Selv om det kan være noe sant i de fleste av dem, er det noen som er rett og slett unhealthful kjepphest dietter. Andre er støttet av flere studier fra universiteter og sykehus. Mange inneholder moderat til høye nivåer av protein, og noen inneholder moderat til høye nivåer av fett. Men, de fleste inneholder lav til moderat karbohydrater

lav-karbohydrat dietter

Populære dietter som inneholder mye fett og protein har kommet under. angrep fra American Heart Association og andre som usunn for langsiktig bruk. Det faktum at folk fortsetter å følge dem taler til deres pålitelighet for raskt vekttap.

Kroppsbyggere og andre figuren idrettsutøvere følger mange av prinsippene for Atkins. En studie ved Stanford University School of Medicine fant støtte for lav-karbohydrat dietter.
Kvinner som var på den gjorde betydelig bedre enn de på Ornish kostholdet, en høy-carb, lav-fett kosthold.

High-Protein dietter

En høy-protein diett gir gode resultater for flere grunner. For en, tar lenger tid å fordøye protein enn karbohydrater, som resulterer i en langsommere frigjøring av næringsstoffer og stødigere blodsukker. Det betyr at protein gir følelse av metthet, som fortauskanter overspising.

I en studie, spise protein før et måltid redusert mengden av sult oppfattes av deltakerne, noe som resulterte i færre kalorier som forbrukes i løpet av måltidet.

Calorie-Restricted dietter

Kroppen har et minimum av kalorier det tar bare for å fungere hver dag. Dette er din basal metabolic rate (BMR). Når du i stor grad begrenser kalorier, vil du få en innledende hurtig vekttap respons, men hvis du opprettholde kalori nivå som er for lav for en lengre periode, tror kroppen din er utsultet og reduserer din BMR. Det betyr at du trenger færre kalorier om dagen for å holde vekten. Dessuten vil kroppen din stripe næringsstoffer fra musklene, forårsaker du å miste muskelmasse.

Antall kalorier per dag for å holde vekten varierer fra person til person basert på alder, kjønn, vekt og muskelmasse. Et grovt anslag på minst kalorier per dag for å holde kroppen går inn i sult-modus er 1200 kalorier.


Previous:hvordan du har god søvn Next:hvor kan jeg finne acai berry detox?

Relaterte artikler


 • matvarer for å unngå for reflux
 • hvordan å finne den riktige vekten for din høyde
 • hvordan du ned i vekt på den enkle måten og holde den av
 • hvordan påvirker kortisol vekt?
 • hvor å miste vekt i seks enkle trinn
 • retninger for en lav natrium diett
 • lav carb dieting & bodybuilding
 • hvordan å gå ned i vekt etter midnatt
 • kosthold myter og fakta
 • enkle lavt kolesterol diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com