søvn og vekttap

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-09-11
Gå ned i vekt den enkle og sunn måte ved å få nok søvn hver natt. Sov godt gjennom natten og redusere ditt ønske om usunne matvaner som kroppen din stabiliserer energiforsyningen, og ønsker å ta bedre valg. Få kroppen i bevegelse i trening kombinert med sove-og spise godt og se vekten falle av

Ideal søvn hver natt

Planlegg ditt liv til å oppnå tilstrekkelig søvn hver natt. De fleste mennesker trenger mellom syv og ni timer en natt for at kroppens funksjoner skal være i optimal helse og trengte healing å skje på en jevnlig basis. Tilbakestill kroppen din klokke ved å ta seg tid til å sove så mye du vil i tre til fire dager. Gjør sover prioritet.

Sove gjennom natten

Ta notat hvis søvnen blir avbrutt regelmessig eller du ikke får sove gjennom natten. Rådfør deg med lege eller behandler for en permanent middel som er nonaddictive. Sovepiller arbeidet for en tid, men mister sin effekt som kroppen accustoms seg til stoffet være i systemet. Prøv kamille te før sengetid og tar melatonin piller for å jevne ut kroppen syklusen.

spise riktig

Få kroppen klar for søvn ved å spise bra gjennom hele dagen. Eliminer usunn mat valg, som gjør kroppen din jobber overtid for å behandle. Sjekk som du sover bedre og gå ned i vekt. Som du spiser bedre, sover du bedre, og som du sover bedre, du spiser bedre. Søvn og spiser sammen og positivt eller negativt påvirker hverandre. Syklusen begynner et sted, så hvis du ikke sover godt, begynne å spise med helse i tankene.

Trening og Sleep

Få kroppen i bevegelse for å gjenopprette balansen din sove vaner. Lag en rutine slik at kroppen vet når du kan forvente fysisk aktivitet. Unngå å trene rett før sengetid som kroppen frigjør endorfiner som trolig vil holde deg våken, som i sin tur hindrer deg fra å miste vekt fordi du ikke sover godt. Som du sover bedre, kan du faktisk begjærer fysisk aktivitet, noe som provoserer vekttap.

Søvn og Vekttap Science

Forstå at når kroppen får mindre enn nødvendig mengde søvn, forsøker den å gjøre opp for Mangelen av craving mer mat enn du faktisk trenger på grunn av ubalansert hormon nivåer av ghrelin og leptin. Ghrelin gjør deg sulten, og leptin sier at du skal slutte å spise når den er full. Uten søvn, disse hormonene går ut av balanse. Lag en plan for å sove godt, holde seg til det og se cravings endring og vekten begynner å gå ned.


Previous:nothing Next:hvordan stoppe søvnighet etter spising

Relaterte artikler


 • grønn te fordeler: vekttap
 • å spise mer sunt
 • hvordan man skal fremme vekttap med enkle endringer
 • naturlige kroppen renset
 • tips om rensing av kroppen
 • hvordan ta vitaminer uten svelge en pille
 • Hvordan vite om et produkt er veldig naturlig
 • naturlig metabolisme booster matvarer
 • ketogen diett og epilepsi
 • om acai juice
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com