non-søvnig alternativer til serotonin

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-09-13

Du trenger:
Tomme vitamin kapsler
. Løse urte-eller vitamin blanding.
Lufttett beholder.

Den menneskelige hjernen produserer et hormon som kalles serotonin, som er ansvarlig for grunnleggende lykke nivåer. Hvis hjernen produserer for lite eller for mye serotonin naturlig, nerve-relaterte forhold er mulig. Vanligvis leger foreskrive reseptbelagte legemidler kjent som serotonin reseptorer å håndtere ubalanser. Men mange av disse medisiner forårsake døsighet og andre uønskede symptomer på treghet. Noen alternativer behandlinger er gunstigere for årvåkenhet.

St. John's Wort

St. John's Wort er en urt som brukes noen ganger av samme grunner som serotonin reseptorer, som inkluderer angstanfall og noen former for depresjon. Det er tatt som te, kapsel, pille eller flytende, og det krever ikke legens resept. Bivirkningene synes ikke å konsentrere seg om døsighet, selv om det er noen ganger brukt for søvnproblemer. Den oppført bivirkninger er en mulig følsomhet for lys, mageproblemer, tørr munn, seksuell dysfunksjon og tretthet.

Kava

Kava, en urte produkt ofte tatt som en drikk, inkludert te, har beroligende effekt som ligner på serotonin reseptorer, men uten døsig aspektet. En av sine sterkeste egenskaper er at den holder sinnet varselet som det letter stress og angst på en naturlig måte, i henhold til Kava Root. com, oppfordrer den glade, rolige følelser. Det er også kjent som Piper methysticum, og dens opprinnelse er i det sørlige Stillehavet, som starter i Melanesia, der den vokser vilt. Historien involverer både seremonielle og medisinsk bruk, alle relatert til sine beroligende egenskaper og virkninger.

Azaspirones

Reseptbelagte legemidler, noen ganger brukes i stedet for serotonin reseptorer, er fra familien til Azaspirones, som er en gruppe medisiner som brukes til å behandle symptomer på angst. Brukere bør ikke forvente øyeblikkelige resultater. De arbeider gradvis, som regel over en tidsramme på flere uker. Men disse stoffene er fri for tøffe bivirkninger. De gjør ikke forårsake døsighet, og de heller ikke tendens til å skape minne eller balanse problemer. Ifølge Angst Secrets. com, "Det har blitt sagt å forårsake at" ut av det! " følelse. "


Previous:nothing Next:vitaminer og søvnløshet

Relaterte artikler


 • Atkins kosthold farer
 • hvordan du kjøper laktosefri mat
 • kalorier i NutriSystem kosthold
 • hvordan å bo hydratiserte i sommer
 • grønn te kosthold instruksjoner
 • naturlige måter å senke blodsukkernivået
 • frossen mat diett plan
 • detox dietter for familier
 • pinjekjerner ernæring
 • daglig slanking tips
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com