mat å spise når miste magen fett

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-09-10
Fett som samler seg rundt mageregionen eller magen er ofte det vanskeligste å tape. Uansett hvor mange sit-ups eller crunches du gjør, vil magen fettet ikke går bort uten hjelp av riktig kosthold og ernæring. En håndfull matvarer er spesielt viktig å inkludere i kostholdet ditt dersom du ønsker å angripe sta magen fett. Kombiner disse med rikelig med vann, vil mye mosjon og nok søvn og du være godt på vei til en flatere mage

Havregryn.

Hvis du finner deg selv craving søtsaker om morgenen og igjen før lunsj, prøve å erstatte din favoritt frokostblanding eller bolle med en skål med havregryn. Havregryn er full av fiber, og vil hjelpe deg til å føle deg mett lenger. The fiber i havremel vil regulere blod-sukker nivåer, warding av dråpene i blod sukker som vanligvis lede dere til søtsaker og snacks mellom måltidene. Pass på at du spiser vanlig havregryn og smak den med frisk frukt i stedet for sukker og sirup.

Protein

Protein er utrolig viktig for riktig stoffskifte. Mange kroppsbyggere og trening entusiaster drikke protein shakes på jevnlig basis. Dette vil ikke bare øke stoffskiftet, men vil også eliminere sult cravings, lavere kolesterol og oppmuntre kroppen til å bruke fett til energi i stedet for muskler.

Liker du ikke smaken av rister? Du kan få protein fra andre kilder, blant annet magert kjøtt og fisk. For best resultat, bør du ha minst en porsjon protein innen en time etter treningen.

Bær

Bær er en annen stor kosthold tillegg hvis du prøver å miste mage fett eller fett fra ethvert område på kroppen. Bær som jordbær, bringebær og blåbær er en annen stor kilde til fiber, og vil igjen hjelpe deg til å føle deg mett lenger mellom måltidene. Gelé laget av bær er ikke et akseptabelt alternativ til det bær seg selv som de fleste gelé ikke lenger har noe fiber innhold og har blitt blandet med tonnevis av ekstra sukker.

Seafood

Seafood, som nevnt tidligere, er en stor kilde til protein. Sjømat inneholder også essensielle aminosyrer som omega-3 fettsyrene kroppen din trenger for å opprettholde riktig uimottakelig funksjon og generell helse. De beste kildene til omega-3 fettsyrer er laks og tunfisk.

Grønn Grønnsaker

Green grønnsaker som brokkoli, spinat og Romaine salat er fulle ikke bare med vitaminer og mineraler, men med mye fiber også. De har også lav kalori teller. Hvis du spiser en salat før hvert måltid, vil du ikke føle deg så sulten, og vil ikke fylle opp på høyt calorie matvarer senere.

Tips: isbergsalat har lite fiber. Hold deg til Romaine, arugula og spinat når du gjør salater stedet.


Previous:hvordan du har god søvn Next:hva du skal spise på en lav kalori diett plan

Relaterte artikler


 • anbefalte matvarer og matvarer for å unngå når diabetisk
 • den beste høye fiber diett
 • å spise mer vitamin d mat
 • hvordan du kan lage din egen diett for vekttap
 • hvordan å miste opp til £ 4 denne uken
 • acai & total rens
 • hvordan ta av pounds fornuftig
 • å spise mindre mat
 • Hva er funksjonen til triglyserider?
 • hvordan bli motivert til å spise sunt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com