magnesium Malate for søvnløshet

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-09-12
Insomnia rammer millioner av mennesker over hele verden. Det er en tilbakevendende sykdom blant mange menn og kvinner. Førti prosent flere kvinner enn menn lider av dette problemet. Faktisk, kvinner synes å være disponert for søvnløshet. Insomnia er også den ledende årsak til depresjon hos mennesker. Nyere studier har vist at de fleste typer søvnløshet kan reduseres ved hjelp av magnesium malat

Insomnia og dets Typer

Insomnia er manglende evne til å sovne for hele varigheten av natten, påvirker dagtid aktivitet. Insomnia kan være av mange typer-den forbigående typen som varer bare en uke, den akutte typen, som kan gå på over et par uker og kroniske, som forblir i over en måned. Den forbigående typen er ikke noe å bli bekymret over. Stress fører til forbigående søvnløshet. Akutt insomni er heller ikke noe å bekymre seg om, men den kroniske typen er en alvorlig bekymring.

Årsaker til Insomnia

Insomnia kan også være symptom på et dypere problem. Hvis du synes det er vanskelig å sovne, så er det mest sannsynlig på grunn av angst problemer. Hvis du våkner opp i midten av søvn, så dette søvnløshet kan være på grunn av vonde minner eller noen underliggende medisinske tilstanden. Hvis du regelmessig våkner for tidlig, og finner det vanskelig å gå gjennom dagen så kan det være et symptom på klinisk depresjon.

Insomnia grunn Magnesium Mangel

Studier viser at magnesium mangel er en ledende årsak til søvnløshet, og selv om det ikke er slike mangel, tar magnesium malat som et supplement på daglig basis kan redusere forekomsten av søvnløshet. Magnesium er også kjent for å hjelpe i andre kroppslige aktiviteter og brukes til å bekjempe depresjon. Hvis søvnløshet er på grunn av depresjon, så tar magnesium malat er en god løsning. Det er den mest kjente behandling for de to plager satt sammen.

Daglig Inntak av Magnesium Malate

De anbefalte magnesium i ditt daglige kosthold er på ca 400mg, men tar mer er ikke skadelig. Men når du bruker magnesium Malate kosttilskudd, bør det daglige dose av Magnesium inntak ideelt opphold under 350 mg. Inntak av magnesium malat ut over denne grensen bør gjøres kun med godkjenning av en lege. Hvis magnesium malat ikke leverer tilfredsstillende resultater, så prøv å redusere kalsium fra ditt daglige kosthold.

Care i Taking Magnesium Malate

Selv om bruken av magnesium malat krever ikke resept, er det tilrådelig å snakke med en lege . Mens du tar magnesium Malate, er det viktig å holde en sjekk på kalsiuminntaket. Kalsium er en kjent hemmer av magnesium reseptorer i kroppen, derfor vil det redusere effekten av magnesium malat.


Previous:nothing Next:hvordan du får en bedre nattesøvn

Relaterte artikler


 • hvordan å opprettholde vekten effektivt
 • flytende detox diett for vekttap
 • kan probiotika og kolon rengjøringsmiddel tas på samme tid?
 • hvordan du kan unngå de mest fetende daglige vaner
 • diabetikere og lav carb dieting
 • ulempene ved høye protein dietter
 • hvordan å jukse på dietten din hver dag og likevel gå ned i vekt
 • hva slags fisk du bør spise for en kropp detox?
 • lav kalori vegetarisk diett
 • hvordan å holde seg i form med en travel timeplan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com